Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataszkaa

zmiana koloru z czarnych na platyne P

Polecane posty

Gość katrinkaaa
nataszkaa a czemu ci odradzaja fryzjerzy?co do odrostow no to jednak sa troche widoczne..niestety:(ja tez mam z tym problem ale i tak nie zaluje:)

Gość nataszkaa
odradzaja, ze mam ladne geste i szkoda ich, nic z nimi nie robilam wiec moze tak bardzo sie nie zniszcza bo sa zdrowe?? a twoja siostra na farbowanych robila ten baleyage czy naturalnych?? ja mysle ze u fryzjera jak bym robila to nie wyjda zolte

Gość juhuuuuu
mysle ze jak je przefarbujesz na blond to po jakims czasie mozesz tego zalowac. blond bardzo niszczy strukture wlosa. ten kolor sie po prostu wzera we wlos przez co go pozniej bardzo trudno odbudowac, najbardziej cierpia na tym koncowki. duzo moich kolezanek narzekalo tez na oslabienie cebulek wlosow. zeby doprowadzic twoje wlosy z naturalnego czarnego do blondu i to platynowego to bedzie potrzebowac kilku zabiegow koloryzujacych, chyba nie chcesz zeby ci polowa wlosow wypadla :) dobrze ci radze, zostaw wloski w naturalnym kolorze, mozesz co najwyzej wpuscic kilka jasniejszych refleksow zeby fryzura nie byla taka nudna.

Gość juhuuuuu
a i jeszcze jedno - nie sama farba tu pomoze. najpierw potraktuja cie rozjasniaczem a to zabojstwo dla wlosow :(

Gość tynula666
Farbowałam włosy przez 2 lata na platynkę !! Z początku też miałam lekko żółtawe ale nie używajcie desperacko rozjaśniaczy tylko stopniowo polecam albo rozjaśniacz palet xxl mrożony blond albo czysta platyna ! Aczkolwiek jeśli już rozjaśnicie włosy rozjaśniaczem można używać farby z londy platyna Ale uprzedzam rozjaśniacz jest to inaczej wyplukiwanie koloru mega włosy się niszczą! Wiem po sobie teraz już mam swój naturalny przeszła mi mania jasnego blondu żałuje lekko! Bo zawsze miałam grube włosy !! Ale jeśli już tak bardzo chcecie mieć ten blond to używajcie przy tym żeby włosów tak nie wyniszczyć tabletek skrzypovita szampon elseve wypełniający taki w białym opakowaniu i odżywkę z ziaji olejek rycynowy

Gość FallenDemon
ja miałam 2 tygodnie temu kruczo czarne włosy farbowane przez 2 lata, zrobiłam domową dekoloryzaję lorealem, gdzie rozjaśniło mi na śliczny taki rudy blond z różnymi refleksami, potem 2 razy rozjaśniałam rozjaśniaczem z loreala nr 01, potem poszłam do fryzjera który dokończył robotę i wyszedl naturalny blond taki jak na opakowaniu farby również z loreala :) Do niedowiarków ----> da się to zrobić i nie jest to trudne, a tak swoją drogą włosy mi nie wypadają, są mocne, zdrowe, błyszczące i miękkie, podciełam tylko centymetr więc jeżeli ktoś ma mocne włosy to można robić z włosami co się chce :) NIE KUPUJCIE ROZJAŚNIACZA Z JOANNY !!!!