Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesia.liliput

Jak sprawdzić czy on kłamie ? która pomoże

Polecane posty

Gość czesia.liliput

Trzeba by do niego zadzwonić i się dowiedzieć, gdzie jest. Mnie powiedział, że wyjeżdża za granicę na 3 tygodnie, ale wydaje mi się że kłamie. ja nie mogę zadzwonić i zapytać, bo mnie pozna po głosie. A może znacie jakieś inne sposoby- jak go sprawdzić???

Gość magda.a
sygnal wolania w telefonie napewno bedzie inny niz w Polsce jesli mozesz puscic mu sygnal na komorke

Gość czesia.liliput
Tzn jaki będzie ?

Gość magda.a
w Polsce jest chyba dlugi..zadzwon do kogos ze znajomych i zobacz jaki,za granica przewaznie krotki przerywany

Gość eee tam ---
a z tym sygnalem to nie do konca, tylko w niektorych krajach jest inny. kup nr na karte i zadzwon, albo niech kolezanka przedzwoni i powie ze jest z ubezpieczen, bla bla czy moze sie spotkac w przyszlym tyg bo maja super oferte:)

Gość eee tam ---
gdzie pojechal to ci moze powiem czy powinien byc inny..

Gość czesia.liliput
Sms-y dochodzą, mówi że do Indii czy Indonezji.

Gość magda.a
a wczesniej wyjezdzal juz zagranice?dlaczego akurat tam?

Gość czesia.liliput
No więc koleżanka zadzwoniła podała, że jest z ubezpieczenia- ale od razu jej przerwał mówiąc, że nie jest zainteresowany i rozłączył się! No i dupa.

Gość czesia.liliput
Wyjeżdża ci ągle, lubi podróżować- do Azji też często. sprowadza stamtąd jakieś rattany.

Gość ponce
to niech teraz kolezanka sprawdzi ile zaplacila za rozmowe...

Gość o kurcze ale kraje
moi znajomi tez tam jezdza na panienki :-( z tym sygnalem to prawda, jest inny wiec odrazu wiadomo ze jest poza polska. tzreba bylozadzwonic z zastrzezonego podac sie za konsultanta danej sieci i sciemniac cos o biurze obslugi klienta i jego numerze koncie lub abonamencie np czy chce pan uruchomic usluge tanszy roaming bo system pokazuje nam ze przebywa pan poza granicami kraju:D lub cos w tym stylu, kazdy normalny jesli jest poza polska poprosilby o natychmiastowa usluge no chyba ze za przeproszeniem sra kasa.

Gość gwiazdka_23
Niech koleżanka zadzwoni i powie,że jest z urzędu skarbowego i że facet ma zaległość na x zł (nie strasznie dużo, ale i nie mało). I że w ramach czynności sprawdzających niech się stawi w ciągu najbliższych trzech dni. Jak jest w kraju to przyjedzie choćby z drugiego końca Polski - ewentualnie zacznie tlumaczyc ze jest gdzieśtam i może da się trochę później. W takich sytuacjach nagłego stresu ludzie zazwyczaj mówią prawdę:)

Gość o kurcze ale kraje
nie wiem jak to jest dokonca z tym polaczeniem, tzn kosztem, czy mozna sprawdzic ile danej osobie zjadla za polaczenie bo jak ma roaming to ta druga osoba tez placi, ale zawsze to dobry pomysl, stawka za mmin zawsze bedzie wyzsza niz normalnie.

Gość terele morelele
napisz mu esa, zeby ci kartke przyslal :D

Gość o kurcze ale kraje
aha a poza tym zawsze zostaje sms, czyli jesli ma cie wpisana w adresach np 0604 lub 0502 to jelsi bedzie poza polska dostaniesz smsa z numerem kiedrunkowym czyli 0048 :D jak widzisz jest wiele sposobow zeby sprawdzic, tylko po co? chyba nie bedzie siedzial u kochanki 3 tyg a jesli jest z nia i o to go podejrzewasz to pewnie pojechal z nia na wakacje. daj sobie spokoj nalepiej bo czsami lepiej jednak nie wiedziec.

Gość o kurcze ale kraje
zwyczajnei napisz mu esa zeby wyslal ci jakies ladne zdjecie z okolicy, otoczenia i bedziesz wiedziala odrazu :D pytanie wtedy pozostanie czy sam czy z kims :D

Gość misisipi
a nie masz mozliwosci zadzwonic do niego na domowy? warunek: musi mieszkac z rodzicami czy z kims; i wtedy przedstawiajac sie jako ktos tam, wyciagniesz odp info; ale skoro cos podejrzewasz, to sprawa smierdzi... zwlaszcza, ze czas wakacyjny nadszedl... musisz to zbadac, zeby wiedziec ... on jak wroci skadkolwiek, prawdy ci nie powie i tak; wiec musisz dzialac na wlasna reke

Gość misisipi
oj tam zdjecie, napisze jej esa, ze aparat mu padl w telu ;)

Gość misisipi
Czesia wez napisz dokladnie jak z kim on mieszka; czy pojechal autem czy jak...

Gość czesia.liliput
wysłałam mu sms-a, to potwierdzenie odebrania dostałam dopiero po 17 godzinach ! Z Urzędem Skarbowym dobre, tylko to dopiero jutro. a ja dziś nie zasnę.

Gość misisipi
a Ty sadzisz, ze a) on wyjechal ale na wakacje na zagranice z kims innym tzn inna b) nie wyjechal nigdzie i chce miec swiety spokoj od Ciebie ??

Gość czesia.liliput
Sądze, że nigdzie nie pojechał. Mieszka sam, stacjonarnego nie ma tylko komórkę.

Gość misisipi
to jedz pod jego blok, zobacz czy samochod jest , czy swiatlo w oknie.... zadzwon do pracy jako ktos tam , jak ma urlop sie dowiesz, jak nie ma - sie rozlaczysz, a potem zerwiesz z nim

Gość kudse
Pfffff.... To nawet nie wiesz, GDZIE pojechał? Też mi związek...

Gość magda.a
dlaczego myslisz,ze nie wyjechal?skad te obawy?skoro jak piszesz wczesniej jezdzil to dlaczego tym razem mialoby byc inaczej?dlaczego mu nie ufasz?

Gość czesia.liliput
Dalej nic nie wiem. Pod dom nie mam co chodzić, bo on mieszka w domku jednorodzinnym w pustawej okolicy i widać jak na dłoni kto się kręci w pobliżu. Poza tym pies zacząłby zaraz ujadać:)) Numer ze skarbowym nie wyszedł, odebrał- podał szybko numer do swojej księgowej i zakończył rozmowę, do pracy nie moge zadzwonic- bo mnie tam wszyscy znają i od razu poznaliby mój głos. Wysłał mi dwa sms-y, raz zadzwonił- powiedział, ze jest OK. No i jak ja mam to k.. sprawdzić ?

Gość takie tam duperele
A dlaczego go raptem podejrzewasz? Kiedy wcześniej wyjeżdżał też urządzałaś taki cyrk?

Gość czesia.liliput
Nie mam jakoś zaufania do ludzi ( mam dość podejrzliwą naturę) poza tym on już raz mnie okłamał.

Gość pieprzza
raz? a ty go ile razy?