Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa___aada

Co mam zrobić???

Polecane posty

Gość aa___aada

Jestem ze swoim mężczyzną od 3 lat. Bywały momenty piękne i złe,ale nie wiem co mam robić. Problem polega na tym że jeśli on cos odemnie chce ja zawsze jestem otwarta aby mu pomóc natomiast on mi nie. Czasem mam wrażenie również że koledzy sa ważniejsi odemnie. Napoczatku tak nie było ale moja przyjaciółka stwierdzila ze to ja jestem za dobra,i powinnam cos z tym zrobić,tylko co???

Gość magda.a
moze to typ egoisty..zastanow sie

Gość aa___aada
Sama nie wiem. Bywaja momenty że jest kochany, ale czasem zachowuje sie okropnie.

Gość aa___aada
Czy któraś z Was tak miała?

Porozmawiaj z nim. Powiedz mu o tym. Pomimo że może zaprzeczyć, to przemyśli sobie i zobaczysz będą efekty. Mój tak miał i wiem ze wstarczy szczera rozmowa ;-)

Gość aa___aada
Dziekuje za odpowiedzi:)Porozmawiam, zobaczymy co bedzie. Pozdrawiam.

Gość blololololololololo
no cóż standardzik mam wrazenie że wiekszosc tak ma albo to ja tak kiepsko trafiam ale mam to obcykane , lepiej nie bedzie tylko gorzej... niestety tak to działa jak nie szanuje i nie docenia dziś próżno tego szukać w przyszłości.. zastanów sie czy chcesz zyc w takiej karuzeli.. raz dobrze ale krotko potem chamskie odzywki i brak zainteresowania, potem jak czegos chce nagle potrafi sobie przypomniec jak powinno byc aby za chwilke pokazac gebe chama....nie marnuj swojego czasu .. bo za pare lat obudzisz sie zgaszona i przygnebiona.. ale zawsze powiesz .. ale on potrafi byc taki wspaniały :(... szkoda nas fajnych babek dla takich ......

Gość aa___aada
No właśnie,tego sie obawiam, że za parę lat bede żałowała tych lat, ale bede sobie mówic przecież on jestt wspaniały....