Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttuuuurtyteir

Jak schudnąć?

Polecane posty

Gość ttttuuuurtyteir

Mam 15 lat ,wzrost 167 waze 70 kilo odchudzałam się na rożne sposoby ale to nie pomaga :(( czy znacie jakieś sposoby na schudniecie które ,,DZIAŁAJĄ\\\'\\\' ? , mam chore jajniki co nie pozwala ni przestać jeść jak by co, Chciała bym po wakacjach być choć trochę,,ładniejsza\\\'\\\' ^^

Gość nataszkaa
nie wmawiaj sobie ze to przez jajniki, kazdy moze schudnac tylko trzeba sie zawziasc i nie odpuszczac, przedewszystkim nie jedz slodyczy, musisz z nich zrezygniwac calkiem na poczatku jest bardzo ciezko bedziesz sie zle czula, ale po jakims czasie odzwyczisz sie i nie bedziesz miec na nie ochoty, pozatym jeszcze zrezygnuj z kolacji, gdybys trzymala sie tych 2 rzeczy przez cale wakacje schudlabys naprawde duzo, do tego powinnas zaczac cwiczyc np 50 przysiadow i 50 brzuszkow dziennie. po wakacjach bylabys nie do poznania :P powodzenia!!

Gość ttttuuuurtyteir
dziexx ^^ ,a z jajnikami to chodziło o to by ktoś mi nie dał rady by przestać jeść albo głodówke polecał bo narazie chorobe mam ,,zasuszoną'' dlatego to napisalam bo u mnie takie nagłe niejedzenie sprawiło ny u mnie bezpłodność i krwawienia 2 tygodniowe :(

Gość polecam dietę
kopenhadzką

Gość nataszkaa
na pewno nie zadne glodowki ani ostre diety, przez takie cos tylko mozna sobie zaszkodzic, najlepiej zmienic sposob odzywiania, jeszcze zapomnialam napisac ze zamiast jasnego pieczywa powinnas jesc ciemne, dzieki temu nie ma sie napadow glodu (napady glodu sa tez od slodyczy) , i koniecznie jedz sniadanie to tez pomaga przy odchudzaniu, na pewno ci sie uda tylko musisz sie trzymac tych zasad! aha i jeszcze jedno w tym wieku bardzo szybko sie chudnie bo masz szybka przemiane materii wiec wykorzystaj to :P