Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goodmorning sunshine

Kiedy, po jakim czasie dostalyscie pierwszy raz orgazm?

Polecane posty

Gość goodmorning sunshine

Od pierwszego razu? Tego się trzeba nauczyć? Seks uprawiam od niedawna i wszystko jest super, ale do orgazmu mi daleko :). Mi on nawet jeszcze jakoś bardzo nie potrzebny, bo jako typowy uczuciowiec podkreca mnie i satysfakcjonuje juz sama bliskosc. Mam nadzieje, ze z czasem to po prostu przyjdzie, ale widze, ze on chcialby widziec u mnie wiecej doznań... kiedy dostalyscie pierwszy raz orgazm i w jaki sposob? ;)

ja gdzieś miesiąc po pierwszym stosunku, wcześniej miałam radoche tak jak i Ty z samego seksu, który sam w sobie był bardzo przyjemny, tyle że nie kończony orgazmem. później po około miesiącu nagle się pojawił :), i tak teraz szczytuję prawie za każdym razem- a i dodam, że partner ciągle ten sam :)

Gość frappee
Ja dużo wcześniej przed pierwszym stosunkiem :D paluszki mojego faceta czynią cuda :D

Gość bringmetolife
z orgazmem u kobiet jest tak, żę jest to jakby coś "wyuczonego" :) faceci są już tak wykonani, że orgazm mają zakodowany w mózgu, więc dochodzą zazwyczaj za każdym razem, również za tym pierwszym :) mi orgazm pojawił się po około miesiącu współżycia :) kwestia czasu, więc cierpliwośi dziewczyny! :)

Ja dostałam pierwszy orgazm jakiś miesiąc po pierwszym razie, było fajnie i kolorowo, często miałam, praktycznie za każdym razem. a teraz coraz rzadziej:(:(:( nie pamiętam kiedy miałam ostatnio orgazm pochwowy-a to takie przyjemne!!! Jak juz to łechtaczkowy, jak mi mój mężczyzna robi palcówkę albo minetke