Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gentelman033

gra wstepna

Polecane posty

Pocalunki, mile slówka, glaskanie, calowanie po szyi, calowanie z jezyczkiem, rozbeiranie, przytulanie, ocieranie,piescisz piersi, robótki ręczne i oral, a jak jestescie juz rozpaleni to przechodzicie dalej. TO taki standard. Wiele osob lubi wypic sobie lampke wina, potanczyc, poogladac film erotyczny, czy zabawiac się w scenki. Mozecie kupic sobie kostki do gry wstępnej i wtedy losujecie cos i to trzeba zrobic,np. masaz plecow, stop. Mozecie zrobic tez ladne kartki i napisac na nich wszsytkie rzeczy jakie chcecie oboje robic ze soba i potem dawac kartki partnerowi . Lepiej omowic na poczatku do czego partner jest sklonny do czego nie, wiele dziewczyn w nowym zwiazku lub poczatkujacych w lozku nie zrobi np. loda chlopakowi, a chlopak nie bedzie lizal owlosionej cipki. Wiekszosc ludzi nie lubi zabaiwiac sie pejczami, ale są osoby ktore uwielbiaja kajdanki(lepiej wybrac pluszowe albo zamiast kajdanek jakies sznurki ). Mozecie kupic sobie olejek do amsażu i posluchac muzyki nastorjowej. Albo wziąć kąpiel w pianie i świeczki. Mozecie jesc truskawki, albo malże jeśli lubicie bawic sie jedzeniem.

Gość frappee
Pamiętaj o tym, że każda dziewczyna reaguje inaczej, ma inne strefy erogenne.. Obserwuj jej reakcje - to przede wszystkim. Jak wygląda idealna gra wstępna? Szczerze mówiąc, wszystko co robi mój facet, to w jaki sposób mnie dotyka sprawia, że mam dreszcze :) zacznij od całowania jej ust, twarzy, szyi.. (osobiscie nie lubie calowania uszu, ale jak mowilam to kwestia indywidualna :P ) PIersi.. Dotykaj ją delikatnie subtelnie, całuj po brzuchu, a dalej to juz zalezy od Ciebie :) możesz zejsc niżej i zając się swerami intymnymi. Na peweno ją tym rozgrzejesz do czerwności :D nie spiesz się i sam się delektuj tym co robisz :) Wszystko dozwolone - całowanie, ssanie, lizanie, podgryzanie ;)

robienie minetki mnie nie przeraza sam czerpie z tego satysfakcje. tylko jeszcze nie mam doswiadczenia i nie wiem za bardzo jak sie za to zabrac. niby juz to przechodzilem kilka razy ale czuje ze nie robolem tego tak jak nalezy

Gość agaga
Zgadzam sie z tym co pisze Niunia. Każda kobieta lubi co innego. Moje ostatnie doświadczenia - gra wstępna zawsze zaczyna się od masażu pleców - ani on ani ja nie zajmujemy sie tym - i to wlaśnie jest jeszcze przyjemniejsze. Obydwoje wkładamy wszystkie nasze uczucia i chęć sprawienia jak największej przyjemności - później wszystko samo idzie. Pocałunki, przytulanie, piersi, co osobiscie przeuwielbiam :) Nie myśl tak o tym :) Będzie wszystko dobrze :) I chyba nie jest najlepiej cały wachlarz zabaw wyrzucać na raz - dziś jedno jutro drugie :):):):) Pamiętam jak miałam swojego pierwszego partnera - obydwoje bez doświadczenia - wyszkoleni na filmach i gazetach :) - chcieliśmy spróbować każdej pozycji - teraz jak sobie przypominam uśmiecham się :), kurcze nie wszystkie były takie proste :) Pozdrawiam i powodzenia :)

Gość przyjaciel doradcy nikowego
Se puście np. bąka na stole :classic_cool:

Gość maracan
zgadzam sie z tym co pisze agaga... to dobry pomysl zaczynac gre wstepna od masazu...pozwoli Wam to na roluzninie i zbudownaie wiekszego pragnienia... potem gdy dojda pocalunki bardziej intymnych miejsc oboje bedziecie gotowi na znacznie wiecej... czasami warto nie spieszyc sie .... a przyjemnosc i rozkosz będą niesamowite... powodzenia

Gość a ja nie lubię gry wstępnej...
wolę szybkie numerki! :-) Jakby co - jestem kobietą!

Gość bo mnie to nudzi
:-) wolę od razu przejść "do rzeczy". Po pewnym czasie "miziania" po prostu podniecenie mnie opuszcza i zaczynam się nudzić. Ważny jest dla mnie sam stosunek. Ale nie aż tak całkiem jest - bo w ogóle też lubię się poprzytulać, nawet bez seksu.

A ja lubie i przewaznie mam na nia wielka ochote. Chociaz przyznaje, szybkie numerki sa czasem "elektryzujace" :p Co do autora: to zalezy od tego, co twoja partnerka lubi:)Niektore lubia pocalunki i pieszczoty piersi, inne wola od razu do rzeczy i minetke:)A jaszcze inne wszystko naraz:p

Gość 123

Ja lubie jak  partner stojac za mna podnosi moje wlosy i caluje mnie po szyji od strony kregoslupa namietnie sciaga zemnie ubrania masujac piersi ja sciagam jego on schodzi nizej masujac brzuszek wzgorek lonowy dotykajac penisem moich ledzwi i posladkow czuje jego erekcje moja grota rozkoszy robi sie mokra i wtedy to jest znak na rozpoczecie bzykania az do wspolnego szczytowania zaliczajac kilka pozycji .