Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowita..

czy dla faceta nie powinny byc pieniadze na tym etapie wazne?

Polecane posty

Gość jowita..

ma 34 lata pracuje w malej firmie (nie jego a kolegi) i nie zarabia w niej duzo ale jak twierdzi " nie chodzi juz tyle o pieniadze jak o dobra atmosfere w pracy" cieszy sie bo ma fajny klimat w pracy choc nie zarabia duzo. dziwie sie czy mu nie zalezy? przeciez ma tyle lat i powinien juz myslec o zalozeniu rodziny. jest mi troche przykro bo mam te 30 lat i czas na rodzine a tu nic.

Gość jowita..
wiem ze bardzo chce ze mna zamieszkac widze to ale jakos malo rozmawiamy o tym, o ile go zapytam w przeciwnym razie skupia sie na terazniejszosci

Gość a ile zarabia
?

Gość oj skąd ja to znam
mój zarabia 1500 na reke,ja 4500 na ręke.mamy jedno dziecko a drugie w drodze.kreyty na głowie i zawsze jak cos idzie nie tak to ja musze szukac nowej pracy bo jemu dobrze i wygodnie w tej co ma teraz.uwaza ze lepsza jest jego praca bo pewna.tylko co z tego jak to 1500 na niewiele starcza.

Gość materialistki
A gdzie Wy za taką kase pracujecie? ja zarabiam 1000 on 1200 i tez mamy klopoty finasowe, a Wy przy takiej kasie jeszcze narzekacie;/

Gość oj skąd ja to znam
ja na brak kasy teraz nie narzekam,ale różnie to bywa w życiu raz lepiej razz gożej i wtedy to ja musze stawac na uszach zeby zarabiac nie mniej niz w ostaniej robocie bo w innym wypadku nie bedzie starczało....

Gość Rimini
do autorki maszracje...powinny byc wazne....ja z moim tez gehenne przechodzę...oni sa poprostu wygodniccy wszyscy!!i nie chodzi o to, że materialistka jestem...ale facet powinien sie w pewnym wieku poczuwac do obowiązku....a faceci to teraz miękki lulki - cytat z mojej babci:)

Gość jowita..
mnie nie chodzi o kase bo ja nie pracuje, a nie pracuje bo w mojej firmie byly zwolnienia i min ja dostalam teraz robie studia podyplomowe i skupiam sie na pracy i szukam caly czas. a wiec chodzi mi bardziej o jego podejscie, czy nie powinien ze mna usiasc przy stole i pogadac co dalej?

Gość ebambiiiiiiii
Jak to łatwo podsumować, że baby to materialistki. ale jak jeden z drugim zrobi dziecko to nie pcha się do opieki a na utrzymanie też sam nie zarobi. Mój mąż uważa, że to na mężczyźnie spoczywa obowiązek troszczenia się o rodzinę. I mimo, że ja się nie obijam i nie leżę pachnąc, to zgadzam się z nim. To fajnie będąc w ciąży nie martwić się cały czas o pieniądze.

Gość awdsd
Rimini na tobie tez ciazy taki obowiazek. Malzenstwo to praca zbiorowa.

Gość jowita..
aha ja nie wiem ile moj zarabia wiem ze nie wiele tyle sie dowiedzialam nie umiem zapytac wprost " hej ile ty zarabiasz" ale uwazam ze to facet i jeszcze w tym wieku to juz przeciez czas na powazna rozmowe

Gość awdsd
A ciaza to zupelnie inna sprawa, wtedy plaeczke chwilowo przejmuje sam mezczyzna. No ale poza tym to bez przesady, kobieta jesli nie jest kaleka to tak samo powinna sie poczuwac do tego zeby zarabiac pieniadze tak zeby starczylo.

tak tak, ważne powinny byc pieniądze, dbanie o ciebie, bycie romantycznym, zaradnym, cudownym i najlepiej przystojnym :o

Gość grazyna..
wstrzas no taki powinien byc facet min a co w tym dziwnego ?

>> wstrzas no taki powinien byc facet min a co w tym dziwnego ? A wiesz jaka powinna być kobieta?

A co w zamian powinna dac kobieta takiemu mezczyznie jak napisal Wstrzas ? Bo wy kobiety lubicie wymagac, ale z dawaniem czego w zamian to juz jest gorzej.

Gość grazyna..
jestes facetem to napiz co podoba ci sie w kobiecie.

>> kapujesz? Innymi słowy jesteście zwykłymi kurrwami, skoro wymagacie od faceta,zeby mial forse będąc z wami :o Inaczej nazwac się tego nie da.

Gość Poezja
Wstrząs JAK Dorotka?:) Odebrałeś majla ?:-p

Gość grazyna..
wstrzas ale czemu sie rzucasz czy w zyciu nie jest tak ze to facet powinien miec glowe na karku myslec o zarabianiu ? owszem kobieta tez ale facet przede wszystkim czemu wymagacie od nas bycia zadbana i pachnaca ?

>> Prawiku ile zarabiasz, ze sie tak rzucasz? Do twojej wiadomości - blisko, lub ponad pięciocyfrówke, zależy od miesiąca, materialistyczna pijawko :o

>> wstrzas ale czemu sie rzucasz czy w zyciu nie jest tak ze to facet powinien miec glowe na karku myslec o zarabianiu ? Jeśli przyjąć założenie, że kobiety sa głupsze, mają mniejsze pojęcie o normalnej pracy,a co za tym idzie nie dadza sobie rady w pracy na odpowiednim i dobrze płatnym stanowisku, to oczywiście masz rację. Ktoś musi zarabiać i musi to być facet.

Gość Poezja
Wstrząs nie wysłałam:-p Chciałam sprawdzić czy pamiętasz Patałachu.Erotomanie.Gawędziarzu:) :classic_cool:

Dostałem mnóstwo ofert powiększania penisa. Z którejś na pewno skorzystam ;)

Gość grazyna..
kobieta moze byc mega madrzejsza a to facet ma miec glowe na karku ja nie wyobrazam sobie sytuacji ze facet flegma patrzy na rece kobiecie a ona zapieprza w pracy podczas gdy on siedzi w domu i lapie muchy

Masz uboga wyobraźnie :o >> kobieta moze byc mega madrzejsza a to facet ma miec glowe Czyli jednak nie mądrzejsza, bo skoro facet ma mieć głowe na karku, to wraz od tej kobiety musi być mądrzejszy 🖐️