Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz to mnie załamaliście

do mężczyzn -co myślicie o dziewczynie ktora idzie z wami do łóżka po miesiacu

Polecane posty

Gość doautorkitopikuuuu
mnie zzera zawisc? Moj maz uważa mnie za najporzadniejsza na siwiecie i mnie szanuje, to chyba raczej ciebie zrzera :)

niestety Przemek nie moge Ci na tym topie odpowiedac bo kolezanka kaze mi sie wynosic musze sie posluchac 🖐️

>> Moj maz uważa mnie za najporzadniejsza na siwiecie Nooooo, to na pewno on jest obiektywny :classic_cool:

>> iestety Przemek nie moge Ci na tym topie odpowiedac bo kolezanka kaze mi sie wynosic musze sie posluchac Siedzisz w kafejce internetowej? :)

Gość doautorkitopikuuuu
Wstrząs - nie, ty jestes obiektywny :) Zazdrosc cie zzera bo masz zone kuurwe. Biedaku

>> Zazdrosc cie zzera bo masz zone kuurwe. A to ciekawe co piszesz :) PS Wole lurrwe niż zaklamaną dewotke 🖐️

hehe pojebalo Cie, nie mam na co kasy wydawac?:) przeczytaj uwazniej posty przed moim

Gość jasne sa ogorki....
doautorkitopikuuuu "Moj maz uważa mnie za najporzadniejsza na siwiecie i mnie szanuje," ......I w zwiazku z tym nie sypia z toba w ogole albo od wielkiego dzwonu... Nie staje mu? Jest perwo? Chodzi na boki? /Wlaciwe podkreslic/

Gość doautorkitopikuuuu
jasne sa ogorki.... - staje mu, nie chodzi na boki. Nastepna kurwa? Jejku jak na tym swiecie malo porzadnych kobiet :O

>> przeczytaj uwazniej posty przed moim Czytam tylko i wylącznie twoje, bo inne mnie drażnią :o

>> dobrze wiem, ze czytasz wszystkie Czy ja jestem lizusem? :o Gdybym czytał wszystko, to dawno padłbym z rozstroju psychicznego, zwątpił w kobiety i został pedałem :o

Gość po bandzie
do autorki pliku:kobieto jebnij sie w czolo kup se ogorka i zbryndzluj sie a maz cie tak szanuje ze cie nie rucha MOZE SIE BRZYDZI takiej paskudy?!!!!i ci sie we lbie pojebalo .....kobieto nieszczesliwa

Gość doautorkitopikuuuu
po bandzie - ty sie uszzesliwiasz dawaniem dupy :O

Gość jasne sa ogorki
skoro mu staje i nie chodzi na boki to musi byc perwo. Logiczne - zdrowy by juz dawno zwial od ciebie.

Gość po bandzie
a ty bryndzlowaniem :(zacznij mu porzadnie dawac,bo narazie to chyba trzymasz go za fujare zeby ci nie spierdolil,bo rzeczywiscie jest perwo....

Gość jasne sa ogorki
po bandzie - wycofaj sie z tematu. Ja tez to zrobie. Przeciez to ona sama jest perwo i sie rajcuje czytajac pikantne teksty o dziwkach. doautorkitopikuuuu - jak jestes taka pozadna to dlaczego nie siedzisz w kosciele tylko czytasz pikantne tetsty? Onanizujesz sie przy tym? Ty zboczona ruro !!!!! Idz sie wyspowiadaj. Te k... przynajmniej sa zdrowe. Ja wychodze z tego tematu. Nie bede dogrzewac zdewocialej zbokoli. Reszcie towarzystwa dziekuje.

Gość teraz to mnie załamaliście
wybaczcie że jeszcze pociagnę temat, ale jedna dziewczyna napisała: "miałam podobnie, już po krótkim czasie bycia z facetem - tzn.jakies 2 miechy..chciałam z nim iść do łóżka.. w sumie to oboje chcieliśmy..i ja mu o tym powiedziałam ale mnie szanuje i sie nie zgodził... i wytrzymaliśmy aż do teraz.. " więc mężczyźni pamietajcie : jeśli szanujecie swoją kobietę to nie idźcie z nią do łóżka :D

Gość bad boy86
hehe dobre

Gość bad boy86
czyli zadnej nie szanowalem :D

Gość Anoanim
http://www.youtube.com/watch?v=14cyV9qqOyo&feature=channel_page "Cos dla Panow" Oni nie patrza na uczucia tylko na dupy i mysla ze za kase moga miec kazda panne.. dla nich jestes pusta lalka czy to wytrzymasz?? on kocha tylko Ciebie gdy wage swa trzymasz zmiesza Cie z bagnem, w glowe wprowadzi zamet.. na Twoim miejscu Mala bym je***la tego chama.. baw sie nimi bo oni bawia sie Nami.. zasada nr 1: gardzmy facetami!! Oni niby wszystko moga..o Nas zazdroszcza.. maja Nas za dzi**i a co noc inna biora, na Nas pier**la ze to jest Nasza wina. a ta wina to jest tylko ich zagrywka.. Jedna sytuacja i slowa, ze zadzwonisz do Mnie.. doszlo do tego ze czekalam wciaz nieprzytomnie i tak cie nie widzialam bo Mi powiedziales: "sory Mala ale ja wybralem inna nara!".. Bedziemy teraz Ladies bawic sie facetami, tak jak oni .. bawia sie Nami jestesmy tylko dla nich tanimi dzi***mi za plecami zwykla sz**ta brak szacunku bez granic.. Siema maly jestem twarda sztuka a slyszalam ze faceci wlasnie takie lubia.. niby jestem ta co bawi sie chlopakami, tak jak zwykla gowniara swymi barbie lalkami zrozum koles, jaka jest Moja intencja udowodnie ze faceci nie maja serca. wpierw rozkocha w sobie, pozniej zrobi nadzieje, nastepnie Ja rzuci potem go to j**ie Bawiles sie na wiec teraz ja tobie pokaze tak jak ty kiedys Mna ja sie toba zabawie.. bede zwodzic cie kochanie zrobie tobie siare.. a na pozegnanie powiem slodko "masz malego chamie!" wiec wiesz koles, nie, lepiej Mi nie podpadnij bo zachowam sie jak s**a i wyrzuce cie za drzwi.. jestes jak pozer i sie tylko garbisz, nienawidze takich jak ty, wiec lepiej sie ogarnij!! Faceci moga, wiec My tez mozemy ranic.. ! http://www.youtube.com/watch?v=14cyV9qqOyo&feature=channel_page