Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona.

nienawidze jego dziewczyny!

Polecane posty

Gość zraniona.

wiem ze to glupie ale takie emocje mna targaja ze wytargalabym ta mala cizie za kudly nienawidze jej!!!! zakochalam sie w facecie wszystko sie nam dobrze uklaalo takie poczatku az tu ta mala cizia sie pojawila i ....sa razem :( mozecie mnie wywac ale ja jej nienawidze zycze jej jak nagorzej nie wiem co sie ze man dzieje ale te uczucia sa silniejsze zle mi chyba nikt mnie tutaj nie zrozumiei zaraz bedziecie mnie wyzywac, a co tam dobijcie mnie:(

Gość a kolesia
nie nienawidzisz? przeciez to on ją wybrał?

A ja Cię rozumiem i to bardzo dobrze... człowiek nie chce tego czuć - to się samo czuje... :O

Gość zraniona.
nie wiem co on w niej widzi w tym malym pasztecie wybral? pewnie sama mu wskoczyla gdzie tzreba niektore dziewczyny potrafia sie narzucac i omamic faceta

Coś Ci powiem. To chyba naturalna reakcja. Ja też nei cierpiała dziewczyny faceta w którym byłam zakochana, w sumie polubić to jej raczej nie polubię. Ale to przechodzi po hjakimś czasie. Pomyśl że kiedyś to możesz być tą znienawidzoną, którą wybrał ten , w którym zakochana była jakaś inna panna.Pomaga. A złożeczenie nie pomaga tylko psuj enam energie ;P

Gość ebambiiiiiiii
to już było... jeszcze ci nie przeszło... tego kwiatu to pół światu.

Uważam, że swoje negatywne emocje powinnać wyładować na nim, a nie na niej.Ona tu niczemu winna, zjawiła się, a on poszedł w las tzn. że wszystko co między wami było, było złudzeniem, było kłamstwem z jego strony, chwilowym zauroczeniem.Ja to bym za to jego nienawidziła po mimo tęsknoty!

Gość zraniona.
ania 😭 nie poznaje siebie igdy tak nie mialam a teraz to nie wiem co bymjej zrobila i ten jej usmieszek jak z nim idzie ciagle mi to siedzi w glowie mimo iz ich nie widuje

Gość bzdury z tym kochaniem
tobie zranil ego ale wybral to co chcial, a o gustach sie nie dyskutuje :D

Gość zraniona.
boze jak ja jej nienawidze nawet nie wiecie chodzacy maly kurwiszon cala usmiechnieta nie wiem z czego a on co niby w niej widzi??????????? nigdy tego nie zrozumiem dlaczego takie male kurwiszony maja powodzenie 😭 nienawidze jej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zraniona.
dlaczego ? bo gdyby sie nie pojawila wszystko byloby ok

To pojawiła by się inna...W tym moja Droga problem.Gdyby naprawde Cię kochał to nawet mały kurwiszon jak nazywasz tę kobietę nie zabrałby Ci mężczyzny.Wiesz dlaczego mężczyzźni odchodzą od kobiet?Bo szukają w innych to czego im się nie daje i to nie koniecznie musi byc sex.

Wyjdę na okropną osobę ale mi przeszło dopiero jak sie dowiedziałam że ona tego patałacha kopnęła w tyłek , a że miałam fart to stało się to w ciągu 2 tygodni od tego jak się o nich dowiedziałam :D

Gość zraniona.
nienawidze jej! pieprzona mala szmata!! boze jak ja jej zle zycze nawet nie wiecie i co ona takiego ma?????????? zle mi z tym 😭

Gość zraniona.
ona go nie kopnie pewnei juz sa zareczeni boze jak ja jej nienawidze !!!!

Gość njkklhlhlhll
jest od ciebie ładniejsza zapewne - heh zazdrośnica :D To ona go pociąga , to ją woli dotykac i z nią będzie uprawiał dziki namiętny seks...hahaha lepiej ci?? :D:D

Gość njkklhlhlhll
oni się nie rozstali bo pewnie nie byli ze sobą (wnioskuję z jej tekstów) on jej sie podobał ale pojawiła się ta druga i on się w tamtej zabujał a ta zdycha z nienawiści :D

e tam z tekstów wywnioskować można, że jest nie dojrzałą 20 latką, zrozpaczoną emocjonalnie, albo przekwitającą dziewczyną zbliżającą się wielkimi krokami ku 30, zrozpaczoną i przerażoną wizją samotności :).No ale mogę sie mylić :P

Gość Aden
Zraniona - mialam tak samo przez pewnien czas. powiem wiecej nawet laska o ktorej mowisz jest podobna do tej odemnie;) mala, czarna.. ponoc takie sa najgorsze;) ja jestem wysoka blondyna hmm moze to mu niepasowalo?;) jednak nie zywie urazy do niej, bo wiem ze to byla jego decyzja. jak suka nie da, to pies niewezmie. i na odwrot:) nie trac czasu na myslenie o tej lasce bo ona napewno Toba sie nie martwi. pozdrawiam 3msie;***

Gość Aden
aa i moja droga nie przejmuj sie negatywnymi kometarzami na Twoj temat - najwidoczniej osoby piszace to nigdy nie byly zakochane tak jak Ty. no i musza byc dosc sfrustrowane by wyzywac sie na forum :) buzka:D

ta dziewczyna ma coś, czego nie masz TY, zazdrość prowadzi na manowce!

Gość zraniona.
dzieki...poryczalam sie juz..ide sie wybeczec dzieki za pocieszenie;P

ja pierdole :O pojebana jestes autorko i tyle :O

Gość rozumiem cie.....
nie rozumiem dlaczego ja wyzywacie? zakochala sie i zostala odtracona i czuje sie zle czy nie potraficie tego zrozumiec? ma prawo do zlych emocji czlowiek to kamien ma uczucia te dobre i te zle

wyzywanie kogoś od krwiszonów nie jest normalne a świadczy o głupocie i błędnym, pojmowaniu słowa miłość

Gość ona wyzywa
dziewczynę za to, że koleś, którego "kocha", kocha tamtą.. i to ma być normalne? nie jest jedyną, która cierpi.

Gość rozumiem cie.....
no tak powinna zrobic dobra mine do zlej gry i udawac ze cieszy sie ze jest szczesliwy:O