Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teklica

Już nie mam siły,pomóżcie plis

Polecane posty

Gość teklica

nie wiem już co mam robić. Od kilku dni męczę się z bólem głowy. Biorę przeróżne tabletki przeciw bólowe które działają tylko na chwilę. Po godzinie ból powraca. Już nie mam na nic siły. U lekarza byłam, przepisał tabletki które nie pomagają. Kto mi może pomóc skoro lekarz mi nie pomógł??

Gość telkica
dalej boli mimo iż udało mi sie zasnąć na parę godzin to obudziłam sie z bólem. czemu akurat mnie to dopadło?poradxcie coś bo jestem bliska załamaniu:-(

Gość lahudr
proponuje odstawic tabletki przeciwbulowe...

Gość lahudra
Coz za glupi lekarz przepisuje tabletki przeciwbolowe. aczy sprobowal chociaz znalezc przyczyne tego bulu ?

Gość telkica
stwierdziła że to ból migrenowy iże po tabletkach przejdzie, ale one nic nie pomogły, martwię się b nie dawno zmarła moja cotka na raka mózgó. Boję się że ten ból moze być spowodowany właśnnie tym, ale żeby lekarz skierował mnie na rezonans czy jakies inne badanie to raczej mogę zapomniec. Nie wiem co mam robic.

Gość lahudra
kolejny dowod ze lekarz jest idiota. Bole migrenowe nie biora sie z nikad, musi byc przyczyna. Albo szybko zmień lekarza, jesli nie jest to mozliwe to poszukaj w swojej okolicy specjaliste od masazu Shiatsu, na pewno znajdzie przyczyne...