Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beaza989

Do posiadaczek wspodni Wrangler!

Polecane posty

Gość beaza989

Napiszcie mi, jakiemu wzrostowi odpowiada dlugosc wranglerów 34? Mam 172 cm wzrostu i zastanawiam sie, czy nie będą za długie? Chcę kupic na allegro ale póki co nie mam mozliwosci zmierzenia w sklepie.

Gość beaza989
taka jedna nogi mam proporcjonalne do wzrostu. Mówisz, ze na ciebie 32 jest ok? Ale dokąd ci sięgają? Do kostki, czy moze są dlugie do ziemi?

Gość fototapeta
sugerowalabym poprosic sprzedajacego o dokladne wymiary, najlepiej dlugosc nogawki mierzona po wewnetrznej stronie (od kroku w dol). porownasz to wtedy ze spodniami, ktore masz juz w szafie i ktore ci pasuja i juz. ja mam 162 cm i 32 sa mi troche za dlugie (jakies 5 cm). tak wiec przy Twoim wzroscie moga byc minimalnie za krotkie. najlepiej zmierzyc.

Ja mam 165 i również noszę 32 - jak noszę adidasy, to nie podwijam ich i nie szurają po ziemi - są akurat, ale faktycznie każda kobieta powinna dopasować to do własnej budowy ciała - dobrym pomysłem będzie zapytanie e-milem o dł nogawki w cm.

Gość jako facet kupuje dlugosc 32
czyli na 170 cm, czyli 34 byloby na 175-180 cm ale w damskich rozmiarach moze byc inaczej...

Gość jako facet kupuje dlugosc 32
na 170 cm.. czyli 34 bylyby na 175-180

ja mam 170 cm. i nosze 34- i o dziwo niektóre musze troche podwinąc a niektóre sa ok. :o za to do szpilek wszystkie super :)

Gość w sumie
'> sumie

Gość penelopa pomponia
Najlepiej idz do sklepu i przymierz wybrany model, ja mam 170 cm i nosze 32 i sa dobre na długosc, nie majtają sie po ziemi przy płaskim obuwiu. Kurcze chyba mam krótkie nóżki;) Mozna miec ten sam wzrost ale różne proporcje budowy ciała jeśli mozesz to przymierz jesli nie zaryzykuj albo skrócisz albo bedziesz nosic tylko do płaskich butów.