Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

K4misi44

Ile macie wzrostu ???

Polecane posty

Ja mam 176 cm i 14 lat;\\\\I jeeestem załamana;(( Zawsze wszędzie jestem najwyższa ... To jest straszne a co najjgorsze zaczynam sie garbićć. Jak idziemy i chcem z koleżankami pogadać jestm przygarbiona bo inaczej nie słysze :\\\\ ;** A wy ile macie wzrostu???

Gość emmmy16
ja mam 151cm i bym sie chętnie zamieniła, 16 lat i zero szans na urośnięcie.......:(:(:(:(:(

Gość emmmy16
no to dawaj, utna ci kawałek uda, kawałek łydki i gites, znajd lekarza co mi to przyszyje i obie będziemy zadowolone, mam prze***ane życie z tym wzrostem.............

Gość 160 i jest ok

Gość utckhyqsCGX
175 i jestem z tego dumna wspolczuje malym dziewczynom naprawde z wiekiem ci sie zmieni i bedziesz sie cieszyla ze jestes wysoka laska :D a nie laska krasnalkiem :D

Gość emmmy16
haha :p, ciesz sie, ja mam gorzej, chciałabym mieć te 176cm, nie miałabym nic przeciwko nawet żeby mieć 186cm..........., serio, byłabym szcześliwa mając wzrost ponad 180cm

Heeeh Dzięęki trochę mnie na duchu podtrzymaliście:) 186 to ja jak będe tak rosła jak teraz to już niedługo :P:P

Gość emmmy16
jak nie chcesz juz rosnąć(a na 100% jeszcze urośniesz i przekroczysz 180cm) to idź z rodzicami do endokrynologa aby zatrzymał twój wzrost, 176cm dla laski to najlepszy wzrost, tak od 172 do 179 to git, a w dół lub góre od normy to sa odchyły, chociaż ten odchył w górę nie jest taki zły jak w dół :/

Gość emmmy16
mina 3-4 lata i w LO(czy tam zawodówce, technikum) będziesz miała mnóstwo koleżanek z takim wzrostem i kolegów z wzrostem ponad 180-185cm i sie wszyscy będa za toba ogladać :D

Moi rodzice nie chcą słyszeć o żadnym lekarzu może i mają racja mój toto ma 196 a mama 180 :P a mój dziadek dla odmiany 165

Gość mo.ni.ka
15 lat 178 ;/;/;/ największy problem jest z ciuchami i butami jestem zbyt wysoka i zbyt szczupła buty roz 42 są na mnie za szerokie a 41 za krótkie ;/;/;/ no i jeszcze brzydko to wyglada jak np. na próbach tańczę z 5 cm niższym chłopakiem albo nazdjęciach z koleżankami ;( palcy bym sobie dała uciąć za słodkie 165 cm

mo.ni.ka tak samo jak ja :P żeby znaleźć buty koszmar nosze 40 i mam strasznie szczupłą stope. Jem wszystko co jest (bardzo dużo) i waże 45 kg wszystko na mnie wisi. Koleżanką każe chodzić w szpilkach jaokś tak lepiej mi wtedy gdy jest chociaż ze mną równa :):) IDZIEMY SIE RAZEM POCIĄĆ!!!

Gość MADZIATTT
moja siostra w Twoim wieku tez miała identyczny wzrost,teraz ma 181 cm. i juz nie rosnie na szczęście:p