Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japata

Brzydkie dziewczyny

Polecane posty

Gość z wlasnego doswadczenia
wiem ze brzydota jest pojeciem wzglednym i na ogol jestesmy postrzegane, tak jak za jakie sie uwazamy kiedys sadzilam ze jestem okropna-mam brzydka sucha i nijaka cere, nijakie male oczy z wylenialymi krotkimi rzesami, sianowate wlosy, figure taka sobie i w dodatku maly biust-i nikt sie mna nie interesowal potem jak kiedys w przyplywie dobrego humoru poogladalam sie w lustrze to stwierdzilam, ze w sumie nie jest tak tragicznie, i z takim nastawieniem wychodzilam do ludzi-faceci sie nieco mna zainteresowali teraz mam nastawienie ze calkiem niezla jestem i co chwile jestem podrywana;) co sie zmienilo na plus w moim wygladzie?TOTALNIE NIC jeszcze w dodatku nieco przytylam, dzieki czemu figure mam jeszcze gorsza niz mialam:P a na brak powodzenia nie narzekam wiec cos jest w tej autosugestii:)

Gość grzelinski
no tak,leca na ciebie bo masz niska samo ocene i łatwo cie przeleciec,jakie to proste

Gość z wlasnego doswadczenia
a i jeszcze powinnam dodac komentarz ktorym rozwalil mnie kiedys moj znajomy;) "wiesz z ciebie jest super dziewczyna, ale moglabys troche przytyc":D:D:D wazylam wtedy 55kg przy 164cm wiec nie bylam jakas specjalnie zachudzona-jak wiec widac istnieja tez amatorzy puszystych kobiet, wiec bez sensu zebys sie przejmowala tusza;)

Gość japata
hmm..może i tak jest ,raz zostałam nazwana laską a nawet ostrą laską po tym jak siorze sie nudziło i mi stylizacje zrobila ^^

Gość japata
do gzrelińskiego ; baa a kto seksu nie uprawaił ale to nie znaczy że jestem łatwa bo ty tez latwym możesz sie nazwać

Gość cccccccccccccccccccccc
daj namiary na tego co lubisz puszyste;)

Gość grzelinski
ale ja sie z tym nie kryje i napisalem jak to dziala ze taka jest łatwiejsza ale jest minus to sie szybciej zakochuja i ciezko sie takiej pozbyc jak sie uczepi :(

Gość grubica99
e tam brzydkie najgorzej to byc grubym :/