Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japata

Brzydkie dziewczyny

Polecane posty

Gość japata

Ciekawa jestem co wy mężczyźni [o ile tu jacyś są ] myślicie o brzydkich dziewczynach ,bo ja już nie wiem o co chodzi gdy jakiś z waszej płci patrzy na mnie jak by mu było mnie żal [może mi sie wydaje ale cóż..chyba tak się patrzą ] ...

Gość tiriririri
naprawde jestes taka brzydka? skad to wiesz? brzydka to pojecie wzgledne

Gość tiriririri
jestesm dziwczyna niesttey

Gość japata
napisze tak ..jestem gruba [chciała bym to zmienić ale niestety nie mogę bo i tak zdrowie mam zjebane od leków hormonalnych ] ,szczenke mam trochę za szeroką ,i trądzik bliznowaty to ja na sto procent jestem brzydka

Gość tiriririri
hmmm gruba tzn jak bardzo? bo dziewczyny mysla ze sa grube juz od 60 kilo wzwyz;p a powiem Ci swzczerze ze ja mam taka pryszczata konkretnie kolezanke. a ma takiego super faceta. i kiedys myslałam sobie , ze rzeczywiscie troszke ma tych pryszcy ( jak o tym zaczeła mówic bo tak to nie) ale potem jakby one zniknęły kiedy zaczeła chodzic z tym kolesiem:) dlatego love love love is all we need:) ale z drugiej str, jak ja troche przytyłam ( tzn troche duzo , bo z 55 do 70, )to tez juz uwazam ze wszystko w moim zyciu skonczone;p

Gość japata
no ja ważę 70 kilo ...eh..są takie dni ze nie mogę się nawet ukryć pod makijażem nie wiem na czym to ,,zjawisko'' polega.

Gość marudamike
faceci wiaza sie z brzydkimi bo wiedza ze ich nie zdradza,sa wierne,ulegle i usłuzne,dobre kury domowe

Gość frenti
Dlaczego wmawiasz sobie brzydote? Wkurza mnie jak przecietne laski zadzieraja nosa i uwazaja sie za pieknosci, a naprawde ladne dziewczyny doluja sie i wmawiaja sobie, ze sa szpetne. Skoro wazysz 70kg, to wcale bardzo gruba nie jestes, a te dodatkowe pare kilogramow bez problemow zatuszujesz odpowiednimi ciuchami.

Gość tiriririri
ale ten tradzik to masz ze wzgledu na to ze jestes mło da tak? wiec Ci przejdzie nie pekaj:) a wiesz co naprawde ja teraz uwazamze ta kolezanka moja jest ąłdna dziewczyna:) trudno w to uwierzyc ale to siedzi w Twojej głowie. mi sie wydaje ze tak samo jest z jedzeniem . jak sobie wmówisz ze nie schudniesz bo jestes chora, bo nie masz czasu na cwiczenia, ze nie dasz rady i tak nadiecie ( tak jak ja sobie to wmawiam wszystko) to nic sie nie zmieni...

Gość Lola69
moi kolega przystojny ma paskudna laske i wie o tym ze ona nie jest piekna,ale ja lubi i nie ma schiz ze go w konia zrobi z innym ,tak jak jego ex

Gość tiriririri
kurcze ale tez to jest przykre jak wszyscy znajomi mówia ze ten to taki ładny a ta szkarada- nie chciałabym byc na miejscu szkarady;p

Gość tiriririri
oczywiscie nie chce mówic ze autorka jest szkarada bo pewnie jak wiekszosc przesadza konketnie. a tak na marginesie to tez duzo zalezy od tego jka kto o siebie zadba.

Gość Lola69
nikt jej nie mowi wprost,bo jest fajna,ale bylismy w szoku jak ja przyprowadzil

Gość Lola69
oj tak,zadbanie o siebie,makijaz fryzura to 90% urody ;p

Gość japata
szkoda że wszyscy nie są równi wyglądem...

Gość tiriririri
Lola domyslam sie ze nie wprost. no ale wiesz wez sobie teraz tak pomysl jakby tak wszyscy po katach mysleli czy mówili o Tobie... no ale z drugiej str jak ktos jest fajny to i tak jest nie tak zle. bo w summie fajnie tez jak sie dostrzega charakter jakiejs osoby, bo coraz rzedziej jest to spotykane

Gość japata
możesz dodać inny link ?

Gość Lola69
to link 3d nie wchodzcie

Gość Lola69
mysle ze kazdy jest swiadomy jak wyglada i nie ma co sie znecac ;p

Gość tiriririri
no ale jednak wiekszosc sobie cos wkreci a potem zatruwa sobie zycie.

Gość grzelinski
brzydkie sa łatwe,bo nikt ich nie chce hehe

Gość japata
łatwa? buhahhaha nie rozśmieszaj mnie XD

Gość grzelinski
łatwe,bo nie wiele im trzeba,nie sa takie wybredne jak ladne laski daja sie szybko zaliczyc :P

Gość japata
brawo za wytężenie umysłu mały człowieczku o jeszcze mniejszym rozumku ,jeżeli tak uważasz to brawo za iloraz inteligencji a ładne to co niby nie łatwe?

Gość grzelinski
sa bardziej wybredne leca na kase,prezenty itp a brzydkiej latwo zaimponowac,wystarczy troszke posciemniac a co tak sie zloscisz,pewnie paskuda jestes hehe

Gość japata
kto paskudny ten paskudny ja to sie przynajmniej przyznaje do tego a ty to na pewno misterem polski też nie jesteś :P ,to że brzydka to nie znaczy że swoich wymagań nie ma dotyczących mężczyzny tak?! pff śmieszne to ja nie wiem na jakie lamy trafiałeś,...

Gość grzelinski
gadasz jakbys jeszcze byla dziewica :P

Gość japata
psycholog się znalazł od siedmiu boleści haha! poprostu wkurwia mnie takie gadanie o tym że brzydkie ska łatwe....oj wkurwia wkurwia

Gość grzelinski
zla jestes bo chlopa nie mialas a to moje doswiadczenie,wiec sie nie denerwuja bo ci pryszcze wyskocza :D

Gość japata
i chłopa i kobitkę prostaczku :*