Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawcia

różnica lat

Polecane posty

Gość truskawcia

Hmm.. mam taki problem a właściwie to pytanie..bo sama nie wiem co o tym myśleć i co z tym wszystkim zrobić chodzi o to że od jakiegoś już czasu spotykam się z naprawdę świetnym chłopkamiem poznaliśmy się jakiś rok temu.. jednak dopiero od listopada zaczelismy regularnie gadac i wogole.. dotad traktowalam go jako zwyklego kumpla ale gdzies od marca zaczelam inaczej patrzec na to wszytsko.. w marcu miedzy nami cos zaiskrzylo.. powiedzial co do mnie czuje a ja powiedzialam co do niego obdarzylam go dosc duzym zaufaniem czuje ze on mnei tez mowimy sobie o wszystkim i wogole.. Sęk tkwi w tym ze ja mam 18 lat skonczylam calkiem niedawno a on 25.. niby wszystko jest ok.. nie jestesmy razem ale czuje ze niebawem moze z jego strony pasc taka propozycja.. czuje ze go kocham.. ale boje sie.. boje sie ze ta roznica lat moze byc przeszkoda.. nie wiem w sumei co z tym robic przeciez on mysli jzu na pewno o znalezieniu jakiejs sensownej dziewczyny a ja w przyszlym roku dopiero pojde na studia nie chce mu spieprzyc planow czy cos w sesnie nei cche zabierac mu czasu.. bo boje sie ze np nie wyjdzie nam i wtedy moze miec do meni pretensje.. wiem ze to wszytsko glupio brzmi i wogole... ale serio mysle juz o tym od dluzszego czasu.. czy 7 lat roznicy to duzo? w moim wieku? co o tym sadzicie

Gość jasminkowaa
zostaw go tak chyab bedzie dla neigo lepiej koles bedzie chcial sie ustatkowac a ty masz w glowie jeszcze siub dziu i na studiach go zostawisz a on ci bedzie to wypominal

Gość kie kie kie
cieżko powiedziec sie przejmujesz.. poprostu badzcie razem a potem sie okaze czy warto czy nei.. nie sprobujesz bdziesz zalowac

Gość xvxvxv
ja też jestem z chłopakiem 7lat starszym o 2lata, uważam że udana z nas para .

Gość xvxvxv
* od 2lat

Gość fabluous
ja jestem z chłopakiem starszym o 7 lat. kiedy sie poznalismy ja miałam 16, on 23. i nie było zadnego problemu. a teraz poznałam mezczyzne 12 lat starszego z ktorym zaczyna mnie cos łaczyc i wogole nie czujemy roznicy wieku. nie przejmuj sie tym

Gość lilly18907
ee jakie nic 7 lat to troche czasu

Gość ulka28
>7 lat różnicy to już podchodzi pod pedofilię

lepiej starszy niż rówieśnik :) u mnie jest 9 lat różnicy (ja 21, on 30), i jeżeli tylko facet jest dla ciebie dobry i nie ma zniechęcających do siebie wad, to życzę wam szczęścia :)

7 lat to pedofilia? a słyszałas o Łapickim ktory poslubił kobiete 60 lat od niego młodsza?

Gość faciooo
Mam 30 lat, moja dziewczyna 23 i jest ok :)

hm... mój przyszły mąż jest starszy ode mnie o 15 lat i też nie widzę w tym żadnego problemu a dogaduje się z nim lepiej niż z niejednym chłopakiem w moim wieku

Gość mysz11sza22
moj maz jest 6 lat ode mnei starszy a zachowuje sie jakby byl mlodszy, facet musi byc starszy zeby byl powazny :) 7 lat to nic, teraz moze to widac ale za 7 lat sie zrownacie :D lepszy taki niz rowiesnik co dopiero ma fiu bzdziu we lbie :/

Gość truskawcia
no dzieki za podniesienie na duchu hehe bo jakos nie mam takich przykladow zeby bylo 7 lat roznicy wszyscy to gora 4.. i tak mi troche gl;upio z tym bylo zreszta on konczy studia a ja ide do maturalnej klasy dopiero

Gość amozebytak
miedzy mna a moim facetem jest 11 lat roznicy :D :D

Gość truskawcia
a ja wczesniej bylam w facetem ktory byl 4 lata starszy ode mnie i wiecie co mowil zawsze ze roznica wieku miedzy nami to bariera nei do przeskoczenia bo to roznica pogladow itd wiec sobie z nim dalam spooj bo za bardzoi sie wymadrzal;/

Gość amozebytak
no truskawcia to zalezy od charakteru osobnika; mozecie byc i w tym samym wieku, a jak to zarozumialec to pupa zbita ;)