Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ładnie się zaczyna

no ładnie. . . !

Polecane posty

mój chłopak poszedł dziś pić z kolegami ok. godziny 16. do tej pory milczy. zacząć się martwić?!

Gość jhcv
ciekawe czym

hehe pewnie poszedl na panienki raczej nie ja jestem zatym, ze sie ochlal i zarzygal, a teraz spi tak sie czasem zdarza :P

doktor house-->dobry tekst tylko nie wiem czy zadziała w praktyce...

ale czy tak trudno jest napisać smsa że jest już w domu? nawet pijany...

ale czy tak trudno jest napisać smsa że jest już w domu? nawet pijany... Moze jest tak pijany, ze nie wie kim jest bylem kiedys w takim stanie dawno temu :P

Gość o ja tej
a zazwyczaj jak pije to melduje sie po każdym łyczku, czy częściej?

tylko zartowalam z tymi panienkami :P doctor ma racje - facet sie upil i sie boi ze go za to opieprzysz. albo sie nie boi , bo stracvil przytomnosc. :P

Gość ania kawał drania
ale masz problem no nie mogę,jest dopiero 22,chyba ma już skończone 18 lat

zazwyczaj idzie, pije, pije, pije pije... wraca i dzwoni i coś tam gada po swojemu albo pisze sms z czymś takim "wsedrftgy" ale wtedy wiem że jest w domu i za 2 dni normalanie można z nim gadać.. a teraz się martwię.

co z tego że ma skończone 18 lat ale ma durnych kolegów i uwierz mi że mam prawo się martwić a jak wypiję troszkę za dużo to jest podatny na ich wpływy.. eh

no ładnie się zaczyna Naprawde sie nie martw, bo to nie ma sensu. Za duzo wypil i tyle :) Lepiej pogadajmy o czyms wesolym :)

wesołym? ;) o mam :) od 11 lipca będzie słońce :D

Wesole to moze taka fajna historyjka :) Pewna para w średnim wieku z północnej części USA, zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która wróciła właśnie do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie: Do: Moja ukochana żona Temat: Jestem już na miejscu Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maila do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco.

znam ten kawal :P hehe fajnie jest pogac ze zmarlym, szkoda ze mi sie to jeszcze nigdy nie przytrafilo, a szkoda :(

he he :D dobre :D

To jeden z moich ulubionych :) (takich o zydach to nie wrzuce, bo sie zaraz wszyscy oburza) :D Leci sobie samolot, a w nim ludzie różnych nacji. Nagle cuś się psuje i samolot zaczyna spadać. Pilot ogłosił, że maszynę trzeba odcażyć, więc wyrzucono bagaż. Samolot wrócił na poprzedni kurs, lecz nie minął kwadrans a znowu coś nawaliło. Ludzie patrzą po sobie, kto dla ratowania współpasażerów poświęci się i wyskoczy. (Konsternacja) Nagle zrywa się Amerykanin i mówi, że skoro Batman, Superman i Spiderman to Amerykanie to on też może być hero, po czym wypił z barku całą Whisky, przeleciał wszystkie blondynki i z okrzykiem "FOR UNITED STATES!!!" wyskoczył. Wszystko wróciło do normy, ale zaraz wszystko się powtórzyło. Tym razem podniósł się Francuz i mówi, że skoro Amerykanin mógł to on też. Wypił wszystkie czerwone wina jakie były w barku, przeleciał wszystkie brunetki i z okrzykiem "VIVE LA FRANCE!!!" - wyskoczył. Po niedługim czasie sytuacja się powtarza, a wszyscy patrzą na Polaka. Polak rozejrzał się, pozwiedzał: "Czemu nie?", ruszył ramionami, wypił WSZYSTKO co było w barku oraz własne zapasy, przeleciał WSZYSTKO co się ruszało i z okrzykiem "NIECH ŻYJE MOZAMBIK!!!"... ...wyrzucił Murzyna.

cos ode mnie :P Byli sobie dwaj bracia, dobry i zły. Zły brat popadł w alkoholizm i stał się kobieciarzem, a dobry ożenil się, miał dzieci etc. Pewnego dnia zły brat umarl. Po kilku latach i ten dobry odszedł i dostał się do Nieba. Jednak nurtowalo go gdzie jest jego brat, wiec poszedł do Boga i zapytał o to. Bóg odpowiedzial, że to zły czlowiek był i nie zasłużyl na Niebo ... Dobry brat zmartwił się, i powiedział, ze tęskni za swoim bratem i chcialby go zobaczyć. Bóg zlitował się i dał mu moc wglądniecia do Piekla. No i znalazl dobry brat swojego złego brata siedzącego z kuflem w dłoni i cudowną blondyną przy boku. Dobry brat zwrócil się do Boga: "Nie mogę uwierzyc - brat siedzi z kufelkiem obłapiając piekną kobiete. Tak więc Pieklo nie może być takie złe" Bóg wyjasnił: "Rzeczy nie zawsze są takimi jakie się je widzi. Kufel jest dziurawy. Blondynka nie." na przyszlosc dla rozpustnikow :P

przemyślałam wszystko i też mi się wydaje że śpi, jak do rana się nie odezwie to zacznę się martwić...

Dobre :) moze cos o blondynce :) Przychodzi blondynka do nowego sklepu i prosi: - poprosze pół kilo soli, - Prosze Pani nie mam jeszcze wagi to nasypie Pani na oko, - Do dupy se nasyp debilu!

dawaj jeszcze coś :)

Nie martw się... Tak to jest że dziewczyny boją się o swoich chłopaków a nie warto. Bo i tak mu nic nie jest na 99,9999% :P

o blondynach to wszystkie są bezbłędne :D