Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasne ze ja pytam

WIECIE DO JAKIEGO wnisosku dochodze ...

Polecane posty

Gość jasne ze ja pytam

jeśli chodzi o męska część tego forum!? ze faceci tu w realu to jakies cioty itp po pierszwe, ktory normalny facet wchodzi na forum dla kobiet? po drugie zawsze kiedy macie ocenic zdjecia dziewczyn (niektore wyzywajace) do dla was od razu dziwka dziewczyna, ktora nosi krotka spodniczke,pokazuje swoje cialo itp, to dla was szmata i glupia lala! a jak jest w rzeczywistosci? takie zdanie o takich dziewczynach maja przewaznie goscie, kolesie, ktorzy w zyciu osobistym u takiej dziewczyny szans nie maja ktorzy sa niesmielai, brzydcy itp dlatego zostalo wam tylko pojezdzanie 😢 zal mi was! zejdzie z kompa i ruscie w real

Gość hehehehehhe
Ameryki to Ty nie odkryłaś, pisałam o tym z 2 lata temu na kafe:P 😴

Gość jasne ze ja pytam
na paewno bardziej ok niz meska wy kazda ladna dziewczyna z ladnym cialem pojezdzacie z gory na dol ze dziwka, kurwa itp za co? za to, ze jest ladna i u takiej nie mielibyscie szans hahaha zalosniaki

Moje Panie, co ja moge napisac jako przedstawiciel meskiej czesci tego kobiecego forum. Prosze byscie nie oceniali wszystkich facetow za grzechy innych, nie kazdy jest taki sam , nie kazdy taki jak napisalyscie. A co do tego forum: Pokazala mi je moja dziewczyna i wchodze tu czasami zeby ewentualnie komus pomoc. Jesli macie jeszcze jakies pytania do mnie piszcie

Gość Gogetta a ktoś ty jest
:o ???

Kim ja jestem?? Hmmmm. Wiesz tak naprawde nie jest latwo pisac o sobie , ale napisze tyle Dawid milo mi:)

Gość
niektórzy sa spox :) ale to z mojego spaczonego punktu siedzenia :O 🖐️ :classic_cool:

Najważniejsze, że CAŁA żeńska część tego forum jest mądra, inteligentna, kobieca, piękna, seksowna itd. itp. etc. :):):)

Gość jasne ze ja pytam
nie ja nie mowie, ze cala zenska czesc jest seksowna itp ale jak jakas dziewczyna jest na prawde ladna i daje swoja fotke i prosi o ocene, to wy zawsze ja pojezdzacie, dlaczego?

Gość
wyczuwam ironie :classic_cool: moim wprawionym nosem :classic_cool:

A ja trafiłem na to forum całkiem przez przypadek może z rok temu, wchodzę tu gdy się nudzę i czytam sobie różne ciekawe historie, czasem się pośmieje, czasem szczęka mi opada ze zdziwienia tak jak np dziś gdy czytałem o tym co kobiety potrafią zrobić ze sobą i swoim życiem. A tak poza tym mam 22 lata, pracuje i studiuję zaocznie, nie uważam że dziewczyny w krótkich spódniczkach to kur** i ladacznice , na brak kontaktów z płcią przeciwną nie narzekam, tylko czasem miewam doła i nie wiem dlaczego...:)

Gość
i teraz równiez :classic_cool: ? czyżby mój niezawodny dotad sprzet zaczął sie psuć ? :classic_cool: to jutra naprawie usterki :classic_cool: bywajcie 🖐️