Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarkaa

muzyka z reklamy, kogo?

Polecane posty

Gość jarkaa

wiece moze kto podklada muzyke pod reklame bacardi, ?? wpadło mi to w uch a nie moge znalesc informacji nigdzie, ktos wie? pozd

Gość demonqu
Chodzi ci o tą co kiedyś leciała na MTv? Z tą imprezą co koleś tam ugniata muddlerem mięte do mojito? hm Wydaje mi się że chodzi tu o dj angelo mike...ale nie jestem pewna ;)

Gość jarkaa
ja tam mtv nie ogladam, troche za stara juz jestem na to, na mojito.pl to ogladalam, i na youtube tez ale to taka reklama mojito gdzie jest tylko szklanak, cos w niej i biale tlo no i fajan muzyka to o tym mowisz?

Gość jarkaaa
no to ta, dzieki, muzyczka wpadajaca w uch, i reklama tez kusząca :) szkoda ze u nas nie ma takich imprez a te dj tez jest genialny

Gość carmee
ta sama muzyka jest w tle na www.mojito.pl , fajna stronka, lubie takie bajerki w aplikacjach, widac dalsza wspolpraca producenta rumu i dj'a

Gość wektor_fok
O! Nie wiedziałam o tym! Ej! Ale ta reklama mojito jest już chyba z rok?! No to niezła ta współpraca...Ciekawe ile zarabia...^^'

Gość musiała
Z ciekawości weszłam na tę stronkę. Musze przyznać, że bardzo fajnie wykonana, szkoda, że tak mało przepisów na drinki. Ale i tak podobały mi się te tańczące postacie z wody. Bardzo ładnie to wygląda i w ogóle muzyka jest niezła :*

Gość garyh
no oprawa graficzna jest genialna, ladnie polaczona z muzyka, i ogolnie sie dobrze prezenttuje a przepisy to mysle ze sie jeszcze narodza, i moze uzytkownicy dodadza swoje

Gość musiala
Nie wiem czy to da rade...w końcu to prywatna stronka, na razie jeste tam jakiś konkurs z wysyłaniem jakiś filmików z imprezki, którą się zorganizowało. Nie czytałam tam tego do końca, ale pomysł wydał się fajny

Gość danielkiel
no jest konkurs, do wygrania event z bacardi w swoim miescie tylko klip z imprezy trzeba zmontowac warte zainteresowania

Gość balance
o. bardzo fajna ta strona i faktycznie piosenka wpada w ucho;) ja bym się ucieszył z tego zestawu do robienia drinków. który można wygrać w tym konkursie, fajna sprawa

Gość slot

Gość slot
nareszcie znalazlem link do tej reklamy, dzieki. piosenka jest swietna, lubie taka klubowa muze. widze ze gadacie tu o jakims konkursiwie, musze to sprawdzic, pozdro

Gość gywanna
a ja nie lubie rumu. ma dziwny smak. nie wiem jak smakuje w drinkach bo nigdy nie piłam- ile bedzie kosztowało kupienie wszytkich składników albo wypicie takiego w barze?

Gość hum
W barze to do 40 zł jeden drink - konkretnie mojito zależy też w jakim barze :P bo w niektórych to nawet do 20 zł. Ale ja się tam nie znam, bo sama sobie robie drinki, w każdym razie lubię eksperymentować :) Samemu...hm...no limonki to są raczej w różnej cenie, cukier to chyba każdy ma w domu. no a butelka Bacardi Superior to koszt coś koło 65 zł.

Gość dziki_jones
racja drinki w klubach są drogie, zawsze możesz jednak sam przyrządzić stron o przygotowywaniu jest wiele tak znaleziona na szybko www.mojito.pl pzdr

Gość gywanna
hm, no to w sumie lepiej juz zrobic drinki w domu samemu, wychodzi to taniej, no i ta satysfakcja jesli drinki jest dobry;)

Gość redi
niby fajnie cos zrobic samemu, ale niektore drinki sa czasochlonne, a fajnie jak nam ktos poda juz gotowego;)

Gość pijany_krecik
macie racje w sumie taniej na pewno wychodzi robieniu drinka samemu, jednak najpierw trzeba się go nauczyć, w klubach nie zawsze ten drink jest zrobiony z taką starannością, a jak jest robiony przez profesjonalnego barmana to jego triki są wliczone w koszt drinka. Kwestią oprócz cenny jest czas. Ja tam jestem ekonomiczny. Wolę w kuchni trochę dłużej postać i mieć te 30 zł w kieszeni :) ale to jest kwestia indywidualna. Narazie ćwiczę w domu na trunkach marki bacardi, testerem jest mój brat ;) po testach jest zadowolony :)

Gość globule
krecik niezły pomysł z tym testowaniem czegoś na rodzinie...Ale z drinkami, to nie bardzo...chociaż moja młodsza siostra przeżyła kiedyś mój mózgołamacz... kamikaze to przy tym pikuś ^^ Pan Pikuś...;D Sorri za dużo reklam xD

Gość elbonas
A co ta za mozgołamacz?? Czyzby jakaś tajna broń? ;D

Gość redi
miejmy tylko nadzieje, ze mlodsza siostra nie jest zbyt moloda;p

Gość hehe_he
mózgołamacz = kubuś play? ;)

Gość globula
Ona ma teraz 24 lata, wtedy miała 18, i do tego już skończone... Chociaż kiedyś piłyśmy razem, jako dzieciaki, wino w szafie, ukryte przed wszystkimi...xD I nie, mózgołamacz to jest największa i zarazem najgorsza mieszanka na świecie. Kilka łyków i za słaba główka wymięka xD

Gość redi
to zdradz nam ten tajemny sklad:>?

Gość globula
Niestety nie mogę v.v Tajny skład, top secret...znany tylko mnie i wraz ze mną zniknie z tej ziemi xD

Gość pijany_krecik
pijany_krecik też jest ciekaw :)

Gość edwardo70
muzyka całkiem całkiem jak by już ktoś znalazł co to prosiłbym o jakiś namiar :)

Gość globula
Zdaje się, że ktos już wcześniej podał muzyka, czy tam dj, który nagrał tę muzykę, jesli to o nią właśnie chodzi...xD