Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackAngel1

Niespodzianka dla mojego eM!

Polecane posty

Hej! Od paru miesięcy jestem szczęśliwą mężatką :) Mam niesamowitego męża, któremu za 2 miesiące urodzę synka. Jesteśmy młodym małżeństwem (20,21). Postanowiłam, że chcę zrobić mu prezent. Wyjątkowy, niepowtarzalny! Prezent niespodzianka, której nigdy nie zapomni :) A Was proszę o pomysł :D Piszcie o prezentach jakie dałyście swoim facetom.. :) Klaudia:)

Gość asdfa
zrób mu loda :D

Gość buhahahahhaha
wpadka ze hajtanko tak wczesniej czy ty biedna a on dziany i polecialas na kase??? mniemam ze pracy dobrej nie masz chyba ze on ma firme itp

Gość Myślę że Twoja ciąża była już
niezłym porezentem-niespodzianką :D

Gość ano dzien dobry
ale jestescie wredni :o :P

Gość buhahahahhaha
aha czyli gówniara zapylona i ślub z "prawdziwej" miłosci buhahahaha i tak zniszczyłas mu młodosc

Gość a może on jej wredne
pidny i małe kutasy :o

Gość 20 i 21
20 i 21 coz za dojrzali ludzie ehhh dzieci bawia sie w rodzine

Gość oj dzieckoooo
zrob mu prezent i zapisz sie na studia

O żesz, nie pamięta wół jak cielęciem był :o. Niektórzy po 30-stce są tak dojrzali, że nic tylko wysłać ich do przedszkola na reedukacje. Zostawcie dziewczynę, rozumiem, że wasze życie jest tak żałosne, że od rana musicie ubliżać innych, a ten pusty śmiech... Jest jak podpis pod zdaniem: "Przegrałam/łem życie".

A może już na nich jest. Zejdźcie z niej sfrustrowane chamy. Nie macie nic do powiedzenia w temacie, to nie obrażajcie innych i nie oceniajcie po sobie.

Gość oj dzieckoooo
a Ty juz jej tak nie bron b o popuścisz - co tez jestes puszczalaską gówniarką którą zapylono czy jak ?

Dziecko? Zabawne. Nie potrzebuję waszej opinii na temat mojego życia. jakbym chciała to bym poprosiła, dlatego pisząc coś takiego pokazujecie tylko siebie z jak "najlepszej" i tej dojrzałej strony.

oj dzieckoo ... Moze tak wypowiesz sie w innym temacie? Nie mozesz miec dzieci? az tak zazdroscisz, bo nikt nie chce cie przeleciec? Przykro mi..

Gość oj dzieckoooo
dobvra nie pierdziel w dupe dorosła buhahahha i tak to my jestesmy górą bo nie my zaliczyłysmy wpade w gówniarskim wieku, nie my nie mamy ukonczonych studiów, nie my nie mamy pracy :P w dupe dorosły ton mnie rozbawil buhahahah:d to było dobre ze szczyl sie tak chciał podrangować:d

No więc oceniamy po sobie jak widzę :D Ale w chamskie pyskówki możesz się bawić ze swoją rodziną, w końcu kulturę wynosi się z domu. Pod tym anonimowym nickiem jesteś zwykłą osobą, której słownictwo świadczy o dobrym wychowaniu :classic_cool:.

oj dzieckoo... ty sie lepiej wypowiedz w innym temacie. Ja rozumiem, ze nie mozesz miec dzieci .. Ze nie ma cie kto przeleciec.. Ale w ten sposob w niczym sobie nie pomozesz :D

Gość oj dzieckoooo
tak oczywiscie nie moge miec dzieci i nikt mi śklaneczki wysky nie poda na starosc bo wy tylko po to je macie D::D:D:d dobre dzieciurze - kolejny argument na poziomie

wiecie co temat jest o prezentach a wy tu o wieku troche zbladziliscie a o do prezentu to nie wiem moze jakas super koacja ktora sama przygotujesz moze nie bedzie nie zapomniana ale zawsze cos

Gość oj dzieckoooo
i ten szczylski tekst - "przelecieć" wiesz jak dorośniesz to będziesz uprawiać miłość, kochać się, uprawiać seks ale jak przestaniesz byc dzieckiem moze zrozumiesz ze to wspaniały akt a nie takie przelecenie tak jak z toba postąpiono ze cie zaciążono hahaha

Nawet nie pisz, że ukończyłaś studia, bo tylko potwierdzisz opinię, że teraz każdy idiota może mieć dyplom :D. Na szczęście od reguły są jakieś wyjątki :classic_cool:. I w dodatku widać, że jesteś kobietą. Ujmujące. .. :D:D:D No cóż, jeżeli komuś się w życiu nie układa, to współczuję. Naprawdę, współczuję Ci :D

Gość krótko węzłowato i na temat
ale niespodzianka , wpadka zaliczona, bo gówniarze nie wiedzą, że z kutasem żartów niema. W wieku 20 lat to się hula po świecie i poznaje świat i ludzi , studiując przy okazji , by zrobić sobie , bazę i start do życia, a nie daje du.py bez opanowania, a dzidziusia ma się w wieku 25 najbardziej optymalnie, by potem korzystać z życia a nie pier.dolić się z bachorami przez pół tego zasranego żywota.

Gość oj dzieckoooo
bla bla bla bla - znow kolejny bezargumentalny bełkot - zarzucanie komuś tego co samemu sie ma, przerzucanie swoich odczuć i swojego życia, projekcja na mnie swych nieszczęśc ah parodia:D cudownie dzialacie prości ludzie :) sama jestes nieudacznikiem i na mnie projektujesz swe nieszczęścia - no to faktycznie sie sprawdza:D

Gość oj dzieckoooo
krotko weżłowato - dobrze powiedziane :D

Gość ano dzien dobry
a co was obchodzi jej zycie prywatne jelopy?:o zal wam dupe sciska, ze ona je ma, a was stac tylko na pojazd po ludziach na kafe i wyzywanie sie za to, ze nie macie zadnego zycia towarzyskiego :) yebnijcie sie madrym palcem w glupi łeb 🖐️

Gość oj dzieckoooo
a Ty idx do kauflanda na dział warzywa , połóż łeb na wadze i naciśnij przycisk "Buraki" adwokacie w dupę jeża:d

A jedyną górą jaką jesteś to chamstwa. Uprawiasz miłość? Jeżeli tak jak tutaj, to preferujesz sadystyczne gierki :D Niestety tak się dzieje jak byle wiejska hołota, która wychowywała się w oborniku, skończyła jakieś studia, dostała jakąś pracę, zaczęła się kochać, czy też uprawiać miłość jako dojrzała osoba(tak mniemam, że po studiach) i czuję się poprzez te szczytowe dla niej, a normalne dla przeciętnego, dorosłego człowieka osiągnięcia jak nowa arystokracja. Uświadomię się, to nie jest wielki wyczyn. Przynajmniej nie był dla mnie, może Tobie to przychodziło z tak wielkim trudem, że teraz musisz swojej frustracje odreagowywać na młodszych. Klasa w pełni.

Gość ano dzien dobry
oj dzieckoooo a Ty idx do kauflanda na dział warzywa , połóż łeb na wadze i naciśnij przycisk "Buraki" adwokacie w d**ę jeża:d ale mi pojechalas 😭 do konca zycia bede miala przed oczami to zdanie 😭 zniszczylas mnie tym po prostu i co ja teraz biedna zrobie?😭 a tak w ogole to zainwestuj w jakies nowe i smieszniejsze teksty od tego na gorze 💤 und zegnam ozięble :)