Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackAngel1

Niespodzianka dla mojego eM!

Polecane posty

Gość oj dzieckoooo
skoro sama musisz się uświadamiać to trudno - ja to wiem :P pisać post - "uświadomię się " no nie co za naród prosty :D:D:D i akceptujący nadstawianie kupra w nastoletnim wiku do zapylenia buhahah

Gość a może on jej wredne
Rozumiem, że pracujesz w Kauflandzie i stąd twe oburzenie. Wracaj rozwijać swoją karierę na kasie, tutaj nie jest temat po podliczaniu innych :classic_cool:

Gość oj dzieckoooo
ano dzien dobry juz placze w poduche bo jej ktos dogadał buhahahahahahahhahahahahaa

Każdy planuje życie jak chce.. Czy w wieku 20 lat chce wychowywac dzieci to tylko i wylacznie jego sprawa.. Chcesz poznawac swiat? to poznawaj... Ja wiecej zwiedziłam niz ty przez cale swoje zycie! Nie dałam takiego tematu po to by sprowokowac takie opinie.. o ile mozna to nazwac opinią, bo ja z ludźmi na takim poziomie wogóle się nie mijam. Ale skoro juz się wypowiadacie.. Każdy wybiera drogę jaką uważa za słuszną.

Gość oj dzieckoooo
no w kauflandzie pracuje - tak masz racje - aole pojazd:D super mi dogadałes i co gdzie twa tolerancja - gowniare z brzuchem akceptujesz a ludzi cięzko pracujacych w kaufie za psią kase wyzywasz? o prosze o prosze:p

Patrz, rozumiem, że poprzez literówkę nie potrafisz już zrozumieć sensu zdania, gdyż Twoje czytanie ze zrozumiem opiera się tylko na odczytywaniu gołej treści :D. No cóż, w takim razie przykro mi, że tylko tego się nauczyłaś na STUDIACH. :D Powinnaś to podkreślić i dać sobie w nick. Uwaga, ona ukończyła STUDIA. A nie potrafi czytać ze zrozumiem. O wychowaniu nie wspominamy, tego na studiach nie uczą. A szkoda.

Gość oj dzieckoooo
a skad ty mozesz wiedziec ile ja widzialam w zyciu dziecinko bladego pojęcia nie masz z kim tanczysz:P

Ja ci nie mam zamiaru dogadywać. Ja z przedszkola wyszłam dawno temu, zastanawiam się jedynie, czy ty aby w nim nie zostałaś :D

Gość oj dzieckoooo
no wlasnie czytam ze zrozumeiniem ze sama siebie uświadamiasz hahahahhahahahaha ale jestes rozkoszna i zabawna - lubię cie nawet bo w swym braku jakiejkolwiek inteligencji jestes taka rozkoszna jak.. małe świnki w oborze - niby śmierdzą ale takie rozkoszne:)

No tak, ubliżyłam ludziom tam pracującym, bo powiedziałam, że do nich należysz :(. Przepraszam Was pracownicy marketów, wiem, że posiadacie więcej kultury. Napisz ile Ty masz lat, zobaczymy jaka z Ciebie dojrzała osoba. :D

Haha! jesteś po studiach i pracujesz w Kauflandzie? Widzę, ze sporo się nauczyłaś :) Niewiem z kim \"tańczę\" i nie chcę wiedzieć.. Jeszcze załamałabym się psychicznie, że tak chore osoby żyją na świecie. Że z tak małą wiedzą próbują przebić się przez wyższe rangi. Szkoda. Szkoda, że taka głupia/głupi jesteś. Starałaś się zabłysnąć intelektem. No cóż... Nie wyszło :D

Gość oj dzieckoooo
mam 20 lat i jestem w ciąży z moim mężem:P hihihihi i co - dowali mi ktoras?

Rozumiem, że te świnki hodujesz w domu? :) A jedyny brak inteligencji, jaki przebija w tym temacie to twoja usilna próba pokazania jak dojrzałą i wspaniałą jesteś ty. Ciekawe, czy takim językiem również operujesz w pracy? W rozmowie z klientami? Nie, to nie możesz być Kaufland, tylko w oborze można pokazać całą słomę, jaka wychodzi Ci z butów:)

Gość oj dzieckoooo
autorka taka rozkoszna tez i zabawna:) czytac ze zrouzmieniem nie umie i typowo polsko wyciąga jakeis wnioski ze zdania które nic na ten temat nie mowi - ale nie martw sie zycie nauczy cie myslenia ......kiedys..... rozkoszna jestes jak śmierdzący prosiaczek:)

Gość oj dzieckoooo
ja pisze normalnie a ze dla was to trudne słowa i odbieracie mnie jako mądrą i inteligentną to pozostaje sie tylko cieszyc - dziękuję ze tak na was działam:) świnki hoduje pewnie - takie jak ty :P

Gość oj dzieckoooo
widelec :) myslisz ze sie przyzna ? teraz w zaparte pojdzie ze to chciane ( po to zeby na studia nie isc, bo chłop zarobi mozna gruby tyłek usadzic i czekac wyciągaja łape na kase ) ps. dla zaiteresowanych - tak tak - ja tak ma buhahahhahaha

Kochana zdania jakie budujesz są na poziomie mojej 6 letniej siostry, która więcej wyniosła z przedszkola niż ty. Wstyd ci sie przyznac do wieku, bo dopasowując do niego wiedzę jaką posiadasz, byłaby niezła różnica. Ale ja cie rozumiem :) Co tacy ludzie po studiach a pracujacy w Kauflandzie mogą się nauczyc? Skoro kultury z domu nie wyniosłaś, stamtąd też niczego dobrego nie wyniesiesz. Nie pozostaje mi nic jak tylko szczerze ci współczuć :)

Skończ już, bo nikt nie zniży się do twojego poziomu, żeby komuś ubliżać. Jesteś żałosna, bo tylko malutcy ludzie wywyższają się ponad innych. To jest fakt, a ty z tym faktem możesz zrobić co chcesz. Dalej się śmiać, udawać zabawną i nieporuszoną. Ale gdybyś taka była, po prostu byś stąd poszła, zamiast z wypiekami na twarzy odpisywać nam, próbując jak tylko możesz umniejszyć naszym osobom, chociaż sama to wiesz, umniejszasz tylko sobie. I oczywiście zaraz napiszesz hahahaha, ale mi dowaliłaś itp. Nie oczekuję od człowieka bez godności, aby przyznał się, że jest niewychowany i płytki. :) To tyle, możesz dalej się ślinić na klawiaturę, jak wrócę tu za wieczorem, pewnie spłodzisz dużo słodko-pierdzących postów o swojej osobie, mam nadzieję, że będę mogła ciebie liczyć i nie zaskoczysz mnie przebłyskiem inteligencji :)

haha gdybym chciała to wszystko opisałabym w temacie :D ale nie chce! Bo po co? Żeby tacy jak wy tylko siedzieli przed monitorem i ślinili się z zazdrości ?:D Nie kochani nie zrobię wam tego :D

Gość oj dzieckoooo
i co gówniarko myslisz ze błysnęłas a tu poległas:D:D:D:D buhahahah a gdzie ja pisalam o studiach, o tym ze pracuje w kauflandzie co ?? ty nawet czytac nie umiesz ale dupe wypiąć tak:P taka jestes mądfra a nawet prezerwatywy nie umiecie uzyc z tym swoim gachem buhahahahahahhaha ale jestes rozkosznie zabawna PS pilnuj siostry co by tak zycia sobie nie zmarnowała jak ty chyba ze juz w przedszkolu zaczyna sie puszczać:P

Gość oj dzieckoooo
no slinie sie straszniie bardzo:D oh jak bardzo:P jestescie kochane - znow 2:0 dla mnie :) wygrywam kazde starcie z takim plebsem jak wy bo zawsze uciekacie z braku argumentów:) supcio - dzięki

Teraz to dopiero pokazałąs ile jesteś warta. Ani jednej odpowiedzi tutaj. Powinnaś nas podziwiać, za to, ze wogóle wdajemy się w dyskusje z takimi prostakami jak ty. Siedzisz całymi dniami przed komputerem i tylko szukasz pretekstu, by komuś dogryźć, by pokazac, ze jesteś lepsza, ale nic z tego! Dopóki nie chwycisz za książki i nie zaczniesz spotykac się z ludźmi na wyższym poziomie nigdy nam nie dorównasz.. Dlatego tym zdaniem zakańczam tą cąłą, bezsensowną, do niczego nie prowadzącą dyskusję (choć wcale tego tak nie można nazwac, bo dyskutuje się tylko o czymś konkretynym). Ale pocieszę się... Rodzice pewnie są z ciebie dumni, bo nie wchodzisz im w droge i próbujesz się samorealizowć poprzez internetowe pogaduszki.. Powodzenia w życiu. I obys nigdy nie doświadczyła tego co ja :D

mając 20 lat byłem po zdanym egzaminie na Politechnikę i umysł pół kretyna, a ojciec ze mnie byłby żałosny. Ale są różni ludzie , uśmiadomieni nad wyraz i dojrzali. Chłopak kochana , w wieku 21 lat to szczyl i z niego ojciec, jak z koziej dupy klarnet. Wpadka najzwyklejsza w świecie.

Cześć BlackAngel1 :) Nie przejmujm się opiniami, najważniejsze że Ty jesteś szczęśliwa :) Gratuluje ciąży i oby synek był zdrowy :) A co do niespodzianki, moża jakaś kolacja ? Romantyczna muzyka, wyśmienite potrawy dla niego wina a dla Ciebie ... no cóż soczek :):* Możecie pooglądać zdjęcia z USG, lub kupić takie albumy i powypełniać ( takie są na miejsce na notatki w ciąży, zdjęcia ) na pewno będzie fajnie :)

Kubkowa - dzieki bardzo :) Wiedziałam, że są na świecie tacy ludzie jak ty. Panie : \"bmblondyn\" nie interesuje mnie co robiles i jaki byles majac 20 lat. Zastanawiam się jednak skąd masz pojęcie o tym, że ojciec w wieku 20 lat to żaden ojciec. Czyżbyś sam do nich należał?