Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poisonnn

pomocy..

Polecane posty

Gość Poisonnn

otorz mam pewien problem. Kocham sie z facetem od pol roku mniej wiecej. zawsze jest super itp ale nigdy nie mialam orgazmu:( dodam ze masturbuje sie praktycznie od malego.. jakos sie to samo zaczelo i trudno sie odzwyczaic:( mam goracy temperament :( bardzo chcialabym miec orgazm z facetem, ale z drugiej strony przyjemniej mi jest jak sama sobie robie dobrze i nie umiem sie przed tym powstrzymac. temu tez jestem mniej napalona w lozku i mam mniejsza ochote:( jest ktos w podobnej sytulacji? martwi mnie to

Gość Ankuu 16
Skoro sie masturbujesz to bardzo dobrze czy wtedy masz orgazm bo jeśli nie to jedyny sposób zaprosić więcej chłopaków np. 5 i niech Cie biorą jeden po drugim każdy kilka razy na pewno będziesz miała orgazm

Gość Poisonnn
liczylam na powazniejsze odp.. ale tak jak sie masturbuje to mam orgazm..

Pokaż mu, jak się masturbujesz i gdzie lubisz być dotykana. Musisz mu pokazać, każda dziewczyna jest inna, a on nie jest jasnowidzem.

Gość 1471
Fajnie... szkoda, ze kobiety tak do facetow nie moga podejsc tylko sie irytuja...

Wypraszam sobie! :) Mój TŻ przeszedł kursik :D Podobnie jak ja, mimo, że się wstydził, wymusiłam na nim, żeby mi powiedział i pokazał, co lubi. I jak myślicie, czy tego żałuje? :)

Gość Poisonnn
kurde, ale ja to mam chyba jakies zboczenie, bo najwieksza frajde sprawia mi robienie sobie samej dobrze...

widocznie przyzwyczaiłaś organizm do tego że dostajesz orgazm tylko poprzez masturbacje i utrwaliłaś tylko ten sposób dojścia do orgazmu