Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mendran

sperma na początku pochwy

Polecane posty

Gość Mendran

Kochałem się z moją dziewczyną. Ona siedziala na mnie. Miałem zalozona prezerwatywe. Gdy nastapil wytrysk to skonczylismy. Ona nadal na mnie siedziala, ale penis byl wyjety. po chwili poczulem ze na poczatku pochwy, tzn nie w srodku byla sperma, bo obsunela sie prezerwatywa i jak wspomnialem ona siedziala. Szybko zostalo to wytarte, ale z jej pochwy leciala krew, bo to byl nasz pierwszy raz, ale przy pieszczeniu palcem tez leciala jej krew, za kazdym razem, bo blony w srodku sie podraznily, a najpierw byla palcowka, potem stosunek. Czy moglo dojsc do zaplodnienia?

Gość oliviaa
gratuluje będziesz ojcem :)

Gość po bandzie
ale cie pocieszaja poczekaj jeszcze troche z niech zrobi test to bedziecie wiedziec :)

Lepiej zastosujcie tabletkę PO. Tak dla pewności, bo moim zdaniem była duza szansa na zaplodnienie. Wiem, że trochę niefajnie tak pomena po pierwszym razie, ale zróbcie to chociażby dla świętego spokoju. Nam podczas pierwszego razu pękła prezerwatywa, ale jeszcze przed wytryskiem. Poszłam do gina , wzięłam tabletkę i nie miałam jakiś psychicznych urazow z tego powodu;)

Gość ciuciuru.
oczywiście ,że mogło. śmigajcie szybko na prywatną wizyte do ginekologa ok 50zł wypisze tabletke 72godz po, ok 80zł czas ucieka,

Gość Mendran
Nawet jesli ma 15 lat? a ja 16? to byl pierwszy stosunek A jak te tabletki sie nazywaja?

Nawet jesli ma tyle lat chociaz to powaznie zaburzy jej pewnie gospodarke hormonalna na jakis czas ale chyba lepsze to niz ciaza w wieku 15 lat.... tabletki nazywaja sie Escapelle i kosztuja kolo 60 zl

Gość Mendran
Aha. Dzięki bardzo, a jezeli ona miala okres w tym czasie, zna

Gość Mendran
A jezeli ona miala okres w tym czasie? Tzn koncowke, ale krwawienie bylo. Małe, ale bylo to jest tak samo DUZA szansa na to, ze jest w ciazy? Prosze pomozcie mi !!!:(

Gość bzzt
zawsze istnieje jakieś prawdopodobieństwo, więc nie warto ryzykować. na waszym miejscu już dawno byłabym po wizycie u ginekologa.