Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilkapyta

jestem beznadziejna w seksie jak mam sie nauczyc

Polecane posty

Gość kamilkapyta

hej mam 23 lata od 5 lat pierwszego, stalego partnera no i mimo tego ze sie staram to mi ciagle cos nie wychodzi, pozycje, "skakanie", mecze sie i wogole nie odczuwam satysfakcji ;/ nie przezyłam jeszcze ani razu orgazmu pochwowego ;/ co moze byc ze mna nie tak ;/ czuje sie jak sierota naprawde

Gość joijdfijodsjkofr
nie masz wiekszych zmartwien?

Gość Peezda
Ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia.

Gość kamilkapyta
nie chodzi o to czy mam wieksze zmartwienia, mam ale to tez mnie martwi ;/ a jakie cwiczenia??

Gość poradzcie prosze co robic
uppp

Może zbyt szybko próbujesz przechodzić na wyższy poziom ? Uczyć należy się powoli i stopniowo. Zacznij od pozycji klasycznej. Co do \"skakania\", czyli pozycji \"na jeźdźca\", to proponuję abyś zaczęła wykonywać przysiady. W ten sposób wzmnocnisz mięśnie ud i będzie ci łatwiej \"skakać\". Nie będziesz się szybko męczyła. Tym że nie przeżyłaś orgazmu pochwowego nie martw się w ogóle. Najważniejsze że osiągasz orgazmy łechtaczkowe.

a ja proponuje coi co innego jesli chodzi o pozycje na jezdzca... nie musisz gora dol skoro cie to meczy...ja praktykuje raczej cos innego a dokladniej mowiac przod tyl ruchy posuwiste...a jak to robie bedac wyprostowana to odplywam totalne..

Gość KAMILA ANNA
MOŻE PRÓBUJESZ BYĆ AKROBATKĄ W ŁÓŻKU BARDZIEJ NIŻ UWODZICIELKĄ? Robicie jakąś grę wstępną czy przystępujecie od razu do rzeczy?