Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia_89

Mam problem. On nie odpowiada mi fizycznie!

Polecane posty

Gość coz facet powinien
byc tylko odrobine przytojniejszy od diabla;P i ja sie z tym zgadzam ;P zawsze lecialam na "brzydali" ;P nie wiem dlaczego - tacy idealni faceci az mnie odrzucaja :/ kobieta powinna byc piekna, facet powinien byc interesujacy z wygladu ;P o moim mowia ze nie jest ladny ;P dla mnie to plus ;P ale na pewno nie jest oblesny ;P jest hyymmmmmm wyjatkowy ;)) i moj ;)

Gość carlo rossi
moj jest grubszy... tak to juz jest...widac dobrobyt - zawsze tak zartuje. nie szczedze mu uwag na ten temat. ma silna motywacje by schudnac...ale czy mu sie uda..? no i glowka ma nieco dziwny ksztalcik.... jesli porzezbil by swoje cialko to byloby cacy :D

Gość ludzik123
Moje Kochanie tez nie jest jakims demonem pieknosci i co... i mnie to zwisa bo uwielbiam go najbardziej na swiecie... a znajomi... niech sie bujaja bo to nie ich zycie... ale ja na takie gadanie moge sobie pozwolic bo jestem pewna na 1000% ze nie chce go stracic za zadne skarby swiata... a znajomi rzecz nabyta... jesli oceniaja ludzi tylko po opakowaniu to nie sa warci ani krztyny uwagi... a co jak bedziesz miala wypadek a po nim wielka blizne na twarzy - tez nie porzuca bo nie jestes juz dosc ladna?

Gość ludzik123
cie porzuca mialo byc

Gość coz facet powinien
ludzik zgadzam sie z toba na 200% ;) rozumiem ze nie mozna byc z kims kto sie nma nie podoba ale nie byc z kims bo sie nie podoba (z wygladu0 znajomym? .. bo go "obgadaja"? wysmieja? pieprzyc takich znajomych

Gość carlo rossi
fajnie sie was czyta... milo ,ze nie sami piekni na tym swiecie :D troche mi razniej :)

Gość oluni
mam tak samo... nie jestem przekonana , czy go kocham, a dodatkowo nie odpowiada mi jego wygląd fizyczny, ALE jestem przekonana, że on traktuje mnie serio i na pewno mnie kocha, to daje mi jakieś bezpieczeństwo... myślę, że wszystko da się pogodzić i warto spróbować, żeby później nie żałować tego czego się nie zrobiło!! a otoczenie i całą resztę pieprz*** :P powodzenie życzę Sylwia_89!