Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia1212

nie wiem co robić ..

Polecane posty

Od 8 miesiecy przyjaźnie się z bratem mojej przyjaciółki codziennie ze sobą smsujemy, nieraz on odwozi mnie do domu .. razem spędzamy czas .. Nieraz do mnie czule mówi skarbie, kochanie,kotku .. Zakochałam się w nim i on o tym wie od niedawna tylko jest problem .. jego była .. Jak się poznaliśmy on ją chyba dalej kochał, w lutym powiedział ze nie może o niej zapomnieć i nie chce mnie skrzywdzić .. w maju poruszyłam temat jego i tej dziewczyny, powiedział ze to jest już skończone jednak ciągle z nią pisze razem z paczką byli w kinie, 2 dni temu była u niego na ognisku jednak cały czas siedziała z innym chłopakiem a na niego nie zwracała uwagi .. Moja przyjaciółka ( siostra tego chłopaka) powiedziała mi ze ta dziewczyna go nienawidzi i nie chce z nim być .. zresztą sama widziałam jak ona się do niego odnosi .. cała w złości, olewa go coraz częściej .. Ja go kocham nawet spędziliśmy razem noc tylko do niczego powaznego nie doszło .. Wczoraj moja przyjaciółka go troche wypytała i on jej powiedział ze chyba do mnie nic nie czuje ze bardzo mnie lubi ale nie potrafi pokochać on myśli ze dlatego ze już ma za sobą 3 nieudane związki i wszystkie dziewczyny go skrzywdziły .. i powiedział ze chyba kocha nadal te swoją byłą pomimo tego ze ona go nienawidzi i pomimo ze nie są ze sobą już ponad rok .. Sam nie jest pewien tych uczuc .. On mnie nie chce skrzywdzić, ja czuje to ze mne lubi bo jest dla mnie czuły, uwielbiam z nim pisać całymi dniami, przytulać go całować .. Po tych 8 miesiącach już nie mam siły robić sobie nadziei .. Jednak wiem ze jeśli urwę te znajomość to go skrzywdzę a sama nie wiem czy wytrzymam bez niego .. Moje 2 przyjaciółki mi powiedziały żebym poczekała jeszcze troche może sobie uświadomi że ona już go nie kocha a ja nie mogę bez niego zyć i może mnie pokocha .. pomóżcie mi co mam zrobić? Nigdy jeszcze tak mocno nikogo nie kochałam ..

Gość jojon
nie przesadzaj za krotko go znasz. a prawdziwa milosc to rzeczywisty spedzony razem czas, a nie jakies wymyslone fantazje

Gość dziwne***
Kocha tamtą a całuje i przytula Ciebie? Przestań się z nim tak spoufalać. Odsuń go od siebie niech chłopak zostanie sam z tym rozchwianiem emocjonalnym a być może zatęskni za Tobą i zapomni o tamtej.

Gość dziwne***
nie podawaj mu się na tacy, ogranicz kontakty, smski itp. niech odczuje że się oddalasz. Jeśli mu zależy na Tobie to będzie sie Twoim zachowaniem niepokoił i będzie chciał żebyś nadal go adorowała. Nie dawaj się tak wodzić za nos!

Gość dziwne***
nie wytrzymasz? To dla Twojego dobra. Albo chcesz go albo nie. Możesz dalej być jego pocieszaczem, przytulanką i kimś bliżej nieokreślonym bo ani dziewczyną ani koleżanką.... Ile masz lat?

Gość Geno Pifko
łomatko, ale macie problem, 17 i 19, toz to chyba rpawdziwa milosc jest.

Gość dziwne***
Młodzi jesteście, rozumiem że w tym wieku ma się takie problemy ale ucz się jak postępować z facetami. Ja bym zrobiła tak jak pisałam powyżej. Szanuj się-to przede wszystkim, nie pozwól by facet tobą manipulował. Krótka piłka- albo jesteście parą albo kolegami. Jeśli jesteście kolegami to zachowuj się jak jego koleżanka!

Gość Paulaa-a7
facet sam nie wie czego chce, tamta go olala a on za nia lazi i do niej teskni, ja bym sie totalnie usunela z jego pola widzenia, moze zda sobei sprawe jaka fajna dziewczyne mial pod reka i sam wroci z podkulonym ogonem... ale przestan sie z nim spotykac.... boisz sie ze on bedzie cierpial? ktos napewno bedzie wiec wolisz zebys to byla ty? dalas mu szanse zeby sie zdecydowal wie na czym stoi nie wchodz w to...

poproś anioła haniela on ci pomorze jak jesteście sobie przeznaczeni to pomorze a jak nie to ci też pomorze się odkochać i nowa miłość znaleźć miłość to wolność Archanioł Haniel - patron miłości Haniela można prosić o wszystko, co ma związek z miłością, pięknem urodą. Najlepiej zwracać się do niego o poranku, przez 9 dni z rzędu, przy rosnącym Księżycu. Archanioł nie wysłucha modlitwy osoby, która chce rozbić czyjeś lub swoje małżeństwo albo kogoś skrzywdzić. Nie wysłucha też, jeśli ktokolwiek miałby cierpieć, gdyby prośba została zrealizowana. Nie pomoże również wówczas, gdy sam proszący miałby potem płakać z powodu nieszczęśliwej miłości. Z pewnością natomiast pomoże każdemu znaleźć najodpowiedniejszego partnera i umocni związki, które mają podparcie z góry”, Modlitwa do Haniela Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu, któremu Pan Zastępów powierzy? wszystko, co przyjemne w życiu człowieka. Kiedy odwiedzasz Ziemię, napełniasz ją bogactwem i pięknem. Zwracam się dziś do Ciebie. Przynieś mi miłość, radość i harmonię. Na ucz mnie czytać w ludzkich sercach, abym odnalazł miłość prawdziwą i szczerą i umiał? rozpoznać prawdziwe uczucie. Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem, jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarzać miłością i akceptować siebie samego i osobę, która jest mi bliska. Naucz mnie dawać wolność tym, których imiona są wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, że Ci których kochamy, nie są naszą własnością. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, współczucia i wybaczenia. Spraw, abym umiał wybaczyć sobie i tym, którzy mnie zranili uwolnić się od poczucia krzywdy i skorzystać z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umiał odnaleźć czystość i spokój mojego serca i mógł zrozumieć jego prawdziwe pragnienia. Przynieś mi prawdziwą miłość i osłoń ją swoimi skrzydłami.

Gość dziwne***
ło Matko!