Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackAngel1

Poród - Bielsko-Biała

Polecane posty

Zbliża się mój termin porodu. Chciałabym znać waszą opinie na temat Bielskiego Szpitala Wojewódzkiego i na temat porodu w tym szpitalu. Jak dbają tam o pacjentkę. Wasza ulubiona położna? Może jestescie po porodzie w wodzie? Prosze o wypowiedzenie sie :) Pozdrawiam:)

Gość waniliaPyszna
jak dla mnie super, polozna fajna, w ogole czysto przyjemnie:) moim maluszkiem zajeli sie super (wczesniak). szycia nie czulam wiec polecam Ci.

też wybrałam ten szpital. kilka tygodni temu rodziła tam moja koleżanka i jest bardzo zadowolona. Znieczulenie i poród rodzinny jest bezpłatny, miała w pokoju wannę i przedmioty, które ułatwiają przetrwać skurcze. Wszystko czyste, personel pomaga i ogólnie bez zastrzeżeń.

Gość ewi.bb
blackAngel1- w wojewódzkim nie ma porodów w wodzie.mozna tylko sobie polezec w ciepłej wodzie jesli jest wolna wanna. straszny kocur - o jakim znieczuleniu mówisz?o tym marnym dolarganie po którym sie tylko wymiotuje i traci świadomość? bo o innym znieczuleniu nic mi nie wiadomo (nawet za opłata) a rodziłam rok temu. poza tym ok. naprawde nie miałam sie czego przyczepic a przelezałam tam 2 tygodnie. generalnie polecam. zeby jeszcze tylko była mozliwosc zzo .