Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola_miała_konserwatora

Pierwszy raz...

Polecane posty

Dziewczyny... jak to jest "przeżyć swój pierwszy raz"? Jesten dziewicą i chciałabym mieć to już za sobą... ale boję się ;x

Boję się, ponieważ nie wiem jak to jest i czy boli....

"Boję się, ponieważ nie wiem jak to jest i czy boli...." czyli nie jesteś jeszcze gotowa :p

Gość ok moze cie niepociesze ale
napisze jak bylo u mnie jestem z facetem ja jestem dziewica probowalismy dwa razy bol jest tak duzy ze ja nie daje rady a kiedy seks ma sie zakonczyc glosnym placzem to lepiej dac sobie troche luzu .. nie wiem czy sieprzelamie przez ten bol ale raczej skorzystam z mozliwosci przeciecia blony przez ginekologa

Gość xDDDDD
"Tylko nieznane przeraża człowieka" :P

Gość burgundia i prowansja
eee.... nie łam się, będzie ok. Ja 30 czerwca zeszłego roku zrobiłam to po raz pierwszy. Trzeba powiedzieć ze to bardziej czynność techniczna ;) By było przyjemnie najpierw trzeba przez to przejść... Mój partner był delikatny, czuły i naprawdę się starał ale i tak czułam lekki ból - ale bez przesady. Nie jest źle - napij się winka byś była wyluzowana , rozkręćcie się oboje i pójdzie :classic_cool:

mnie nie bolało a sex jest ekstra i to z partnerem z którym jestem od 6 lat :))))))