Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Tutaj wypowiedzi dziewczyn, ktore farbuja FARBAMI blond.

Polecane posty

Gość cati82

Witam dziewczyny. Moj naturalny kolor wlosow to mysi , czyli popielaty blond. Rozjasnialam latami rozjasniaczem i zaluje!!!! Owszem kolorek byl ladny, jasny platynowy blond ale stracilam polowe wlosow, a na dodatek roznajsnione sa suche , zniszczone jak siano!!! I zaluje , ze dopiero tak pozno sie przerzucilam na farby rozjasniajace,ktore nie zawieraja rozjasniacza! Poniewaz chwytaja mi bez problemow i wychodzi blond. Nie taki jasny jak po rozjasniaczu logiczne ale ladny, lepiej tak niz saplone i zniszczone. Jakich farb wy uzywacie?? ja nutrisse garnier popielaty blond, albo bezowy blodn. A moze znacie jakas farbe ktora chwyci na jasniutki kolor?

Gość cati82
nikt????

Gość ale wy sie nakrecacie
one też mają rozjaśniacz :o

Gość cati82
Ale mowie o rabach ktore w pudelku nie maja saszetki z niebieskim proszkiem czyli rozjasniaczem do rozrobienia z reszta. Mowie o farbach np nutrisse garnier!

Gość 100 pewnosci
to sobie skład przeczytaj... Nie ważne w jakiej formie. Skoro rozjaśnia to ma rozjaśniacz - czyli niszczy włosy!

Gość jestem w 34 tc
Ja rozjasniam od lat i uzywam tej samej farby co ty, ale kolor Ananas nr.93. I nie jest to taki super bardzo jasny blond, ale w miare jasny, wiec ci nie pomoglam. Ja nakladam farbe tylko i wylacznie na odrosty, natomiast nigdy na cale wlosy. Dla odswiezenia koloru 5 minut przed splukaniem rozczesuje wlosy z farba i lekko ja wmasowuje, ale doslownie na te 5 minut i co 2-3 miesiace, a nie przy kazdym farbowaniu. Nie mam zniszczonych wlosow.

Gość cati82
ale na pewno mnie niszcza wlosy farby od rozjasniacza!! Bo nawet czuc roznice w dotyku i wygladzie wlosow!!

Gość upp.....
up

Gość J_Lo
tez farbuje na jasny blond i mam zniszczone włosy, wszystkie te farby rozjaśniajace sa do dupy bo niszcza włosy i kazda zawiera rozjaśniacz

Gość to jaaa
a ja uzywam loreal- bardzo bardzo jasny blad, popielaty blad.nie mam efektu zoltych wlosow... naprawde oplaca sie troche doplacic i wlosy sa bez porownania.. lsniace.. i ta odzywka wsroku wystarcza na dlugo..siostra uzywa safiry ksiezycowy blask i to jest tez taki ladny jasniutenki blad..

Gość nestee2
ja uzywam loreal -bardzo jasny popielany blons i jestem bardzo zadodolona. długo nie widac odrostów wslosy nie sa zniszczone/

Gość nestee2
tą samą uzywam co moja poprzedniczka. TA loreal jest boska:)))))

Gość cati82
oj a ja mialam nadzieje, ze farby zaieraja cos innego ale nie rozjasniacz ten niebieski proszek... Wiec widze ze na jedno wychodzi czy farbowac farba czy rozjasniaczem..? tylko, ze po rozjasniaczu sa jak sloma! popalone, twarde, sztywne a po farbie tak nie mam!! wiec na pewno farby mniej niszcza.

Gość radzeeeeeeeeeeee
To wypadanie -to pewnie ma inne podłoże.Zbadaj się,tzn krew.

Gość hiajaaa
Mysle ze farby nutriss garnier sa super, i nie niszcza wlosow, a te profesjonalne to wiecej chemii maja.

Gość kaja152512
hej dziewczyny, co wy na to jak zrobie wlosy farba kupiona na allegro zmieszana z utleniaczem 12%???? zadnych proszkow rozjasniajacych.

Gość kaja152512
nikt nie wie?

Gość już zdrowe włoski
jak miałas takie jasne włosy to moglas isc do fryzjera, a nie farbować na własną reke.. ja mam swoj kolor ciemny brąz, 2 lata temu eksperymentowalam na sobie z rozjasniaczami, wkoncu doszlam do platyny ale jakim kosztem... to nie byly włosy, to były strzępy i siano!! kruszyly się, lamaly, okropnosc! wkoncu przestałam i po jakims czasie poszłam do fryzjera na pkatynowe pasemka, co prawda nie mam juz takich jasnych ale mam znow zdrowe włoski, fryzjer robi tylko odrosty, nie powinnaś farbowac całych włosów.. radze Ci, poczekaj az sie naprawią, używaj maseczek do bardzo zniszczonych włosow a potem do fryzjera, zrobi ci jasniutkie skoro swohje naturalne masz jasne:) pozdr