Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cina cina

tak mi przykro po wypowiedzi Pani Rokity...

Polecane posty

nie mogę uwierzyć w to co usłyszałam... jest mi przykro i smutno :( wiem, że temat oklepany ale ja nie mogę wyjsc z podziwu. jak można... pragniemy z mężem dzidziusia. mąż chorował na raka. nie wiem czy kiedykolwiek dzieciątko będziemy mieli. może rzeczywiście nie jest nam pisane :( ale zrobiło mi się strasznie przykro kiedy usłyszałm słowa posłanki że to nasza wina. nigdy nie stosowałam antykoncepcji hormonalnej, nie dokonałam aborcji bo nawet bym nie mogła o tym pomysleć- mimo to usłyszałam że być może nie jest nam dane posiadanie potomstwa :( czy rzeczywiscie tą o naszym szczęściu muszą decydowacć politycy? dlaczego?

mysłałam że te słowa spotkają sie z ogólna krytyką, tymczasem słysze wiele opinii że ma rację... nigdy nikogo nie skrzywdziłam, jesteśmy dobrym małżeństwem, serce mi peka :(

Gość masajkaaa
Nie ma racji, mnie też to denerwuje, chociaż z zajściem w ciążę nie miałam problemu. Ale co by było, gdyby...

Gość
cina, daj spokoj, to kretynka!

Pani Rokita powinna zajmować się gotowaniem zupy i praniem gatek mężowi, a nie polityką....nie przejmuj się tym co mówi ona i inni politycy...myśl pozytywnie....trzeba zawsze mieć nadzieję...są też metody wspomagające...inseminacja...in vitro...moja bratowa właśnie czeka na wynik inseminacji...trzymamy za nią kciuki...życzę ci powodzenia i dużo nadziei...:)

w takim razie skąd słowa poparcia? kiedy słuchałam tego wywiadu miałam łzy w oczach :( Nie chce jej obrażać, choć mnie osobiście bardzo skrzywdziła...kurcze, dziwny jest ten świat...

dziekuje za sowa otuchy :) uwierzcie mi że zyczliwość ludzi pomaga w takich sytuacjach! ciepło robi się na serduszku :)

Jacyś przewrażliwieni jesteście ludzie :O Ktoś coś powie a Wy już w płacz... Litości...

Gość Klara1977
"Pani" Rokita powinna najpierw nauczyc sie wyrazania swoich "mysli". Bylam zbulwersonana!!

Gość a mozecie dac linka
albo skleic co powiedziala rokita bo nie wiem o co chodzi.dziekuje

Gość a co ona powiedziała dokładnie
??

Gość niejaka Rokicina to dno

ta pani juz tyle bzdur powiedziała, że aż się dziwię autorko, że wzięłaś sobie do serca jej wypowiedź. Moim zdaniem tę panią powinno dawno oddać się na obserwcję do szpitala, ale widocznie miejsc brakuje i tylko słowami innym zagraża. Więc nie przejmuj się tym, co ta nieszczęśliwa kobieta wygaduje, bo mnie na przykład KAŻDE jej publiczne wystapienie napawa niesmakiem i wywołuje zdumienie, jak tę kobiete można zapraszać do mediów, aby wypowiadała swoje zdanie. No, chyba że na zasadzie clowna z cyrku. Tobie przykro, a jak ma się czuć Jaś? Jemu chyba najbardziej zaszkodziła. Aż się dziwię, że nadal jest jej mężem

w skrócie... Państwo nie powinno płacić za zabiegi in vitro - mówiła w programie "Kropka nad i" w TVN24 Nelli Rokita. Posłanka PiS twierdzi, że kłopoty z zajściem w ciążę to nie choroba, ale wynik wcześniej wykonanych aborcji. Posłanka PiS zapewniła w TVN24, że w kwestii in vitro popiera projekt Bolesława Piechy całkowicie zakazujący stosowania tej metody. Dlaczego? - Nie każda kobieta jest być może stworzona do bycia matką Nelli Rokita Nie każda kobieta jest być może stworzona do bycia matką. Nic na siłę - mówiła Rokita. Posłanka PiS twierdziła, że bezpłodność nie jest chorobą, wynika raczej z problemów psychicznych oraz... dokonywanych wcześniej aborcji. - Nie może być tak, że chcemy prawa do aborcji, a jak już nam to nie pasuje, żądamy in vitro - mówiła. Bezpłodność dotyka też mężczyzn, ponieważ "mają zły stosunek do klasycznej rodziny, nie mają więzi z rodziną". Jak im więc pomóc? Posłanka proponuje szkolenie, na którym panowie będą się uczyć jak stworzyć rodzinę.

Gość gorszaonah
na stronei www.tvn.24 jest wywiad z nią!

ja powiem tak. z tym dopłacaniem przez panstwo oczywiście sprawa nie jest prosta. kiedy mój męzuś chorował na raka powiem wam że byłam zszokowana jak wspaniali lekarze go leczyli i że były na to pieniążki. niestety w budżecie na wszystko nie ma pieniędzy. więc jesli miałabym zabrać pieniązki komuś kto potrzebuje na leczenie męża, dziecka, rodzica na pewno nie! mimo że bardzo cierpię z powodu braku dzidziusia. ale wszytsko można zdziałać kulturalną dyskusją, a nie oskarżając innych :(