Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alekalisz

seks oralny pierwszy raz, pomoc!

Polecane posty

mam 24 lata i chciałabym zrobić swojemu chłopakowi po raz pierwszy dobrze. czy mógłby mi ktoś powiedzieć, jak wygląda to na samym początku, czysto praktycznie? spotkałam się z czymć takim jak \"ściągnięcei skórki\" moze mi to ktoś wyjaśnić? jak długie powinny być ruchy? dalej myslę że sobie poradzę i mój instynkt i to co przeczytalam coś pomogą. chodzi mi o sam początek, od rozpięcia rozporka do zaczęcia. i jeszcze coś- ile spermy jest wyrzucane na raz? liczę na poważne informacje i prosze odpóście sobie żarty.

Gość fele talll
jeżeli pierwszy raz to życzę ci powodzenia, bo nie jest to za miłe przeżycie... W sumie to za pierwszym razem (jeżeli to bedzie jego też takie pierwsze przeżecie) to nie bedziesz musiała tego dłuuugo robic :D bo szybko dojdzie. Jeżeli chodzi o ściąganie napletka to żadna trudność... tyle ile możesz ale oczywiście nie bez przesady... liż i ssij żołędzia i liż wzdłuż trzonu, możesz sobie pomóc ręką chwytając go za trzon wykonując ruchy góra dół dodatkowo wprowadzając obroty i bedzie GIT ;)

Gość fele talll
aaa.. i jeszcze - Jeżeli nie bedziesz w stanie połknąć jego spermy.. której bedzie zapewniam dużobo gdy cos nie smakuje to wydaje się tego więcej, to przygotuj sobie obok coś do czego bedziesz mogła ją wypluwać (kubek, szklanka, recznik) co tylko tam chcesz, tylko pamiętaj że plamy po spermie sie cięzko spiera.

Gość Conflux
e tam od razu niemiłe przeżycie. ;) jak sie kogoś kocha to moze być wszystko miłe :)

Gość blondboard
Pamiętaj żeby nie szarpać mocno,ściągaj napletek taj daleko jak sie da, pamiętaj żeby było wilgotno, możesz sobie pomagać ręką, jak chcesz to możesz dokupić jakiś nawilżacz lub olejek ale to raczej tylko do obciągania ręką albo piersiami , nie używaj mleka czy syropów, najwrażliwszy jest punkt v czyli miejsce pod żołędziem gdzie jest wędzidełko ale lizanie po jajach jest takie super że zacznie wierzgać nogami, ale lepiej jakby był ogolony do tego, nie martw się jak Ci wyjdzie, będzie super że wogóle to robisz, a co do ilosci spermy to jest róznie, zależy ile dni temu ostatnio się spuszczał, wielkość jąder niema znaczenia bo ja mam dość małe jądra a spermy sporo leci, ale tak średnio łyżka stołowa, gęstość bywa różna, najlepiej zamknij oczy żeby ci nie wpadła do oka sperma(nie wiem czemu ale tak wszscy mówią żeby uważać) może też ci wytrysnąć w ustach, później to połknij albo wypluj tak żeby ściekała ci po brodzie wysmaruj sobie cycki, po jego wytrysku nie koniecznie musisz skończyć obciągać, rób to dalej aż opadnie albo będzi chciał skończyć. napisz jak ci poszło.

dzięki bardzo za rady i na pewno sie do nich dostosuje! tylko martwi mnie ten napletek. jak mam go ściągnąć? palcem, językiem, i uwaga głupie pytanie, ale sie nie śmiejcie, w którą stronę? na pewno napisze jak mi poszło, ale to jeszcze ze 2 tygodnie :P na razie się wolno przygotowywuję :P

Gość fele talll
http://pl.wikipedia.org/wiki/Napletek masz stronke. Idealnie go widać. ciagniesz w górę, poprostu dłonią w strone ciała ze tak powiem. Rany jak mozna tego nie wiedzieć mając tyle lat, nigdy nie miałas faceta?

Gość magdalenkowata
ej, podvczepie sie pod temat bo nie chce mi się zakladać nowego. mam, podobnie jak autorka, zamiar spróbowac tego rodzaju pieszczot na swoim chłopaku. tylko moje pytanie brzmi po czym poznać że dalej nie da się sćiągnąć napletka? jak za mocno pociągnę to pewnie będzie bolało, a tego nie chcę. pod koniec jakos czuć że dalej się nie da czy co?

Gość ameliakurwa
up up pomóżcie bo ja też mam ten problem!

Gość Misiek5
A skąd wiesz że dla niego zrobienie loda to będzie "dobrze" ??? A może to po prostu normalny facet i zrobienie loda jemu przez kobietę uważa za coś co godzi w JEJ GODNOŚĆ ??? Jestem wiele lat po ślubie i nigdy tego żonie nie zaproponuję. Za bardzo ją szanuję aby to było możliwe.

Gość dla kazdego normalnosc
oznacza cos innego wiec sie tak nie rozpedzaj. to, ze zona ci tego nie robi nie znaczy ze bys tego nie chcial. czasy sie zmieniaja i ludzie przestaja sie ograniczac tylko dlatego, ze maja staroswieckie poglady :O

Gość pipetynka19
ja proponowałam chłopakowi , ale nie chciał...właśnie argumentując jak misiek , że to jakby mnie nie szanował, nie wiem skąd takie przekonanie... a co do tego czy możesz dalej czy nie, to najlepiej spytaj swojego chłopaka, ja z moim mogę rozmawiać bez problemu o takich rzeczach typu 'mocniej, szybiej, głębiej , nic wstydliwego

Gość ameliakurwa
tylko że chciałabym zrobić to tak by był wniebowzięty. i nie chodzi mi o późniejsze ruchy, bo to czuję jak będzie chciał, tylko nie wiem co z samym obciąganiem. nie wiem kiedy rozkosz zamieni się w ból

Gość pseudomaniak
powiem ci tak jesli chodzi o skorke to zciagnij ja tyle az sie caly grzybek pojawi a pozatym do pewnego momentu skórka sie zciaga i w pewnym momencie sie blokuje :) a i jeszce pamietaj ze trzeba zciagac skorke powoli (jak chlopak pierwszy raz to robi) i nie bedzie go bolalo :) a najlepiej jak go podniecisz i sam sie wyloni grzybek jak mu stanie :) i wtedy tylko ustami go wezmiesz :) najlepiej zobacz sobie jakis zwykly film erotyczny i zobacz jak tam robia kobiety :) ni emowie tu o jakims hardcore tylko zwyklym lodzie :) moja dziewczyna tez mowila na poczatku ze sie wstydzi i nie wie jak sie za to zabrac a teraz jak sprobowala i jak na pierwszy raz to az sie zdziwilem ze tak super potrafi teraz to mowi ze sie uzaleznila od tego i mi kocha to robic i uwielbia jak jestem zadowolony i az jęczę z przyjemnosci :) gorąco pozdrawiam:) i nie boj sie naprawde zobaczysz ze polubisz to:)

no właśnie ja się przymierzam i przymierzam... i niedługo się chyba przełamię;) tylko mam dwa pytania. Czysto techniczne jest takie: jaka pozycja jest najwygodniejsza na pierwszy raz? Chłopak na stojąco, leży, siedzi? Dodam, że jestem dość nieśmiała, ale też chciałabym, żeby mu było, hm, miło;) a drugie... czy on by się obraził, gdybym zaproponowała w gumce? Wszystko, co do tej pory robiliśmy, najczęściej było z, a do tego dla mnie samo przełamanie się do takiej formy pieszczot to bardzo dużo i on o tym wie, jest bardzo cierpliwy itd. Chciałabym mu sprawić właśnie taką przyjemność, ale obawiam się, że "pełny serwis" na raz to dla mnie za dużo:(