Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arrr.

Ciąża? Czy schizy

Polecane posty

Gość arrr.

siemka.. Ostatnio przeżyłam z chloopakiem swoj pierwszy raz.. jesli mozna go tak nazwać. ^ Bylismy zabezpieczeni prezerwatywą Durex Extra Safe.. no i byłam 1 dzien po okresie więc chyba miałam dni niepłodne ? 8dni po tym zrobiłam 2 testy.. no i wyszły negatywne .. ale ja dalej zastanawiam się czy mogę być w ciąży .:| Już schizy jakieś mam konkretnie .. heh wypowie sie ktoś?

Gość mokra myszka
Jeśli chłopak miał zabezpieczenie to powinnaś być pewna, że w ciąży nie jesteś :D Gorzej by było, gdby podczas stosunku gumka by mu się zsunęła lub przedziurawiła- wtedy powinnaś się martwić :D

Gość arrr.
heh no właśnie a nic takiego się nie stało.. choćby nawet to i tak chyba były dni nie płodne.. bo zaraz po okresie chyba są ?

Gość yhhhh
za bardzo się boisz ciąży, też tak mam. ale bez przesady no. nie jest w ciąży... niepłodne masz przed i po okresie zaraz. nie martw się no. może nie jesteś jeszcze gotowa ?

Gość arrr.
heh no wlasnie tez o tym myslalam ze nie jestem .. no ale coz. stalo sie. : ) Dzięki za pomoc :P. Może wreszcie się przestanę tak panicznie bać.

Gość spoko lalka
nie stresuj się, prawdopodobieństwo jest naprawdę nikłe. jak sie będziesz tak stresować to następny oikres ci się spóźni i wtedy dopiero spanikujesz . Też miałąm parę razy schizy ale okazywały się niepotrzebne

Gość arrr.
heh dzięki . :) Pomogłyście mi ; p Postaram sie nie stresować. xd