Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyczycossiestalo

jakm myslicie czy stalo sie cos mojei mamie?

Polecane posty

dzis jak wracalam ze szkoly byla lekko pijana ale lekko potem poslzismy do slepu bluzke dla mnie kupic niebieska bo mamy dzien sportow jutro potem powiedziala zebym poszla do domu dala mi klucze i poszlam ale my mamy zepsuty dzownek w mieszkaniu bo my mieszkamy w mieszkaniu w angli.I niema jei z 3 godziny martwie sie strasznie jak myslicie prosze odpowiedzcie :( tata mowi ze chyba miala wypadek ale moze dzownila dzowniekm tylko ze jest popsuty i niedochodzi dzownienie do domofonu pomocy :(

Gość skihnane
Trzy godziny to nie dlugo... Nie martw sie na zapas. Zaraz pewnie wroci. :) Czesto mama pije?

nie ma diete wiec raz w tygodniu ale dzieki za podniesinie mnie na duchu bo tata mowi ze napewno cos sie stalo :(

strasnzie sie martwie bo domofon nie dziala i jak wejdzie do domu sokoro kluczy niema moze ktos jei otworzy niewiem ale strasnzie sie martwie i niemoge przestac plakac :(

Gość skihnane
Bo faceci to panikarze. :) A mamie jutro pokaz ten topik. Jak sie o nia martwilas, to moze bedzie sie na drugi raz pilnowac. Trzymaj sie cieplutko. :)

dziekuje acha w plowie mysle ze to moja wina bo zostawilam ja w sklepie i to lekko pijana bo ona troche latwa sie opija ale dzieki strasznie nawet niewiesz jak to mi troche ulzylo ale tylko troche dalej sie troche martwie ale strasznie dzikuje :) :(

Gość skihnane
A mama ma telefon komorkowy przy sobie? Jak nie to zejdz na dol (albo niech tata zejdzie) i wloz cos w drzwi, zeby sie nie domykaly. A jak sie nie da to tez nie martw sie. Na pewno mama poczeka az ktos bedzie wchodzil i wejdzie z ta osoba. Nie raz tak robilam jak domofon byl popsuty. :)

niema komorki ale ma drobne i niewiem czy jako pijana nie bedzie letko glupia i nie pomysli a tata nie zejdzie na dol a ja niemoge i wogule niemozna tak robic z dzrwiami chyba ja mam tylko 11 lat co by ludzie pomysleli ze w nocy na lawce siedze (przy drwiach jest laweczka) no ale znowu dzieki

acha prosze badzie szcerzy czy wrzystko bedzie ok :(

Gość skihnane
Nic sie nie martw. Mama da sobie spokojnie rade. Posiedzi na laweczce i poczeka jak ktos bedzie wchodzil. Zobaczysz, ze lada moment wroci. :)

Gość ulalalaaaaaaaaaaaaa
Uspokuj sie juz..mama zapewne zaraz wróci:-) mozliwe ze sie z kims spotkała ..jest dorosła wiec sobie poradzi;-) Usmiechnj sie i zajmij czyms innym niz mysleniem o niej..

dziekuje mam nadzieje ze masz racje

dziekuje tobie tez juz mi lepiej nawet przestalam plakac

kurcze niemoge przestac o niej myslec i sie martwic niewiem co robic boje sie :(

Gość ulalalaaaaaaaaaaaaa
to dorosła osoba i nie raz juz tak bywa ze ludzie chca odpoczac w samotnosci od spraw codziennych, obowiazków Ty tez odpocznij, wez ciepla kapiel, wypij mleko i po prostu przestan myslec o mamie..zapewniema ze nic jej sie nie stało:-)

Gość ulalalaaaaaaaaaaaaa
mam zagadke dla Ciebie; Masz trzy torby: A, B, C. Na pierwszej masz napisane JABŁKA I POMARAŃCZE, na drugiej JABŁKA , a na trzeciej POMARAŃCZE . Wszystkie etykiety są niepoprawne. Twoim zadaniem jest poprawne rozmieszczenie etykiet na torbach. Możesz jednak tylko raz sięgnąć do jednej z toreb i wyciągnąć jeden owoc. Nie wolno zaglądać do pozostałych toreb. Sięgasz do torby A i wyciągasz pomarańczę. Pytanie: Jak powinny być rozmieszczone etykiety?

Gość ulalalaaaaaaaaaaaaa
Dziewczynka z zapałkami Dziewczynka miała sześć zapałek, bo to była bardzo biedna dziewczynka z zapałkami. Chciała je sprzedać bardzo bogatemu królewiczowi. Ale on powiedział: Zrób z tych zapałek cztery trójkąty a ożenię się z tobą i będziesz miała całe królestwo. Ponieważ była to dziewczynka biedna ale z wyobraźnią, zrobiła to bez trudu. Jak? Przy wejściu do zamkniętego pomieszczenia są trzy wyłączniki 1, 2, 3, ale tylko jeden z nich włącza żarówkę w pomieszczeniu. Z zewnątrz nie widać czy żarówka świeci a możesz tylko raz wejść do pomieszczenia by to sprawdzić. PYTANIE Jak sprawdzić który z wyłączników włącza żarówkę !

nie martilam by sie grby nie to ze jest pijana a wogule nie lubie mleka :) moze masz racje

Gość ulalalaaaaaaaaaaaaa
Chłop musi przewieźć na drugi brzeg rzeki kozę, wilka i kapustę. Niestety, posiada łódkę, która może pomieścić tylko jego i jedno z trzech (kozę, wilka albo kapustę). Na jednym brzegu nie mogą zostać bez opieki chłopa: wilk z kozą (bo wilk zje kozę), ani koza z kapustą (bo koza zje kapustę). Pytanie: Co ma zrobić chłop? juz wiesz?;-)

Gość ulalalaaaaaaaaaaaaa
wypij sok i pomysl...

Gość i co rozmawiałaś z nim
poszła dalej pić, przecież to logiczne

wilka potem kapuste a potem koze i siebie zrobilam!

Gość ulalalaaaaaaaaaaaaa
albo trzezwieje...bardziej logiczne :-P

nie jest alkoholiczka ale mozliwe bo ma przyjaciolke i do niej czasem chodzi pic i na skype pytalam czy jest mama ale sa niedostepni :(

Gość ulalalaaaaaaaaaaaaa
EXTRA!!!! a poprzednie?;-)

Gość ulalalaaaaaaaaaaaaa
to zapewne jest na plotkach u kolezanki jak skype jest niedostepny...usmiechnij sie..bedzie oki:-)

Gość skihnane
sprytna jestes. Szybko rozwiazalas zagadke z koza. A te pozostale, ktore ulalalaaaaaaaaaaaaa ci zadala? Tez dasz rade? :)

ok sproboje ale nie ciesz dnia po zachodzie slonca tamte zagadki sa za trudne

Gość ulalalaaaaaaaaaaaaa
przyznam sie ze tez mysle o nich;-) zaraz cos wesogo wkleje..albo moze ktos pomoze w rozwiazaniu

ok cos wesolego albo smiesznego mam poczucie humoru