Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety sa z wenus

udaje orgazm

Polecane posty

Gość kobiety sa z wenus

mam 23 lata i stalego partnera od 2 lat niestety nigdy jeszcze nie przezylam z nim orgazmu dlaczego?zawsze udaje orgazm .Nie chce mu o tym powiedziec bo boje sie ze go zranie.Czy jest jakis sposob u kobiety by osiagnac orgazm?tylko prosze bez durnych komentarzy tylko posty na poziomie.Dziekuje

Gość kobiety sa z wenus
czy moze ze mna jest cos nie tak????:(chcialabym wreszcie przezyc orgazm z moim partnerem nie chce udawac co robic?

Gość pawie oczkooo
czesc mam ten sam problem jestem z moim partnerem juz 5 lat ani razu nie przezylam orgazmu:(

Gość kobiety sa z wenus
nie ma tu zadnych kobiet o podobnym problemie????

Gość plum plum plum
Nie ma, bo kobiety które nie osiągają satysfakcji ze swoim partnerem szybko zmieniają go na innego, po co się męczyć i odbierać sobie taką przyjemność.

Gość kobiety sa z wenus
kurcze moze powinnam pobrobowac roznych pozycji

Gość kobiety sa z wenus
vidiusa7.....dzieki za porade sproboje:)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhliopapoaapa
po co udawac orgazm, jesi ne dochodze moj facet o tym wie, :)

Gość mlody ojciec 82
ja jako facet twierdze ze gorsze jest wasze falszywe jeczenie udawajac orgazm niz powiedzenie prawdy w oczy Jak juz sie zdobedziecie na szczerosc sa 2 wyjscia; 1 rozstaniecie sie i moze kazdy z was znajdzie kogos bardziej dopasowanego i bedziecie obydwoje zadowoleni 2 szczerze i na spokojnie porozmawiacie i jak kolezanka podpowiada zmienicie cos w łózku A moim zdaniem seks jest w 90% w głowie wiec jak twoj facet bedzie chciał zebys sie przebrala za pielegniarke czy cos w tym stylu to nie widze przeszkod....najgorsza jest sztuczna pruderyjnosc

Gość juhygg
Powiedzial co wiedzial...

Gość moim zdaniem powiedzieć
Ja jestem ze stałym i pierwszym seksualnym partnerem. Mam problemy z dojściem nie raz, ale nie udaje. Mój partner wie, że mam z tym problem i najczesciej przed pieści mnie tam ręką lub językiem ale tak abym nie doszła, a póxniej kontynujemy już normalnie. Najłatwiej mi dojść na łyżeczke, kiedy od piesci cały czas łecztaczke, jak również na jeźdźca i na siedząco na krześle. Musici rozmawiać ze swoimi partnerami, ich boicie się zranic, ale w ten sposób rancie siebie i jego też. Bo tylko patrzec jak was zacznie to frustrować i zaczniecie sie na nim podświadomie wyzywać a o on nie bedzie wiedział o co chodzi.