Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nioop

Ich dwóch - Ona jedna

Polecane posty

Witam .. Mam taka fantazje erotyczną by do mnie i do mojej dziewczyny dołączył sie jeszcze jeden osobnik płci męskiej.. Oczywiscie moja dziewczyna nigdy się na to nie zgodzi :( A szkoda.. Bardzo chciałbym poznac wasze spostrzezenia dotyczace takiego trójkątu.. Szczególnie interesują mnie wypowiedzi pań . Czy któras tu z obecnych chciała by kochać sie z dwoma facetami ?? Wszelkie spostrzezenia , opinnie wskazane jak najbardziej ..

Gość Bez uczucia
nie ma seksu ... bo seks bez uczucia nic nie znaczy Jeżeli kochasz na pewno nie chcesz żeby twoja ukochana kochala się z innym ... widocznie jej nie kochasz

wydaje mi sie ze kocham , lecz ta strefa, widok gdy ktos hmm.. "drązy" się w mojej dziewczynie poprostu mnie podnieca..

Może Twoja partnerka się przekona do trójkątów, jak najpierw sprowadzisz jakiegoś faceta, który będzie uprawiał seks z Tobą? Ty posuwasz dziewczynę, a kolega Ciebie od tyłu. Fascynujące? :P

Gość Sam mowisz że
"chyba" czyli ?????????????/ Poza tym to że ciebie podnieca nic nie znaczy Fantazjujesz chłopcze i tyle ...

Gość Takie trójkąty
są bardzo niebezpieczne bo co bedzie kiedy ona zakocha się w innym, a tobie powie ?

Gość Uczuciami nie wolno
się bawić, a seks to delikatna sprawa ... i na pewno to nie zabawa

Gość ssebbaaa
Szczerze to nie rozumiem takich pajaców. Jak można rajcować się tym że jakiś obcy facet będzie dupczył moją kobietę.

No własnie jest to trudne do wytłumaczenia.. napewno decydujac sie na taki seks trzeba sobie bezgranicznie ufac. Widok czy nawet myśl ze ktoś \"posuwa\" moją dziewczynę , jest autentycznie dla mnie podniecający.. Pomijając juz fakt miłosci , uczuć.. Pragne sie dowiedzieć czy któraś z dziewczyn tu obecnych nie ma czasem takiej fantazji , by kochac sie z dwoma naraz chłopakami ??

Gość geezmowaty
W życiu bym się nie zgodził żeby moją kobietę posuwał inny. Natomiast trójkąt ja + moja kobieta + inna obca kobieta czemu by nie :) Tylko znowu na coś takiego moja lady by nie poszła.

Gość Nie nie mam
i nigdy nie miałam takich fantazji bo dla mnie sex łączy się z uczuciem ... Wisłocka juz mowiła, że ..."sex bez uczucia jest jałowy i nic nie znaczy" A to co piszesz [napewno decydujac sie na taki seks trzeba sobie bezgranicznie ufac.] to jest wybacz, ale zwykły banał . Ufac to mozesz tylko sobie i ... to nie zawsze :) ... więc nie mów o jakims wyimaginowanym , "bezgranicznym zaufaniu " Łatwo, bardzo łatwo się na tym po prostu przejechać :P Każdy człowiek potrzebuje wyłączności, intymności ... PS Człowiek szczęśliwy to taki, ktory dobrze lokuje swoje uczucia ... czego tobie życzę

Gość Do ...geezmowaty
No i dokładnie jest tak jak napisałeś Jeżeli kochasz to na pewno nie chcesz żeby ktoś "zabawiał" się z twoją ukochaną no i odwrotnie ... tak to już jest bo ten nasz ukochany/a jest nasz i tylko nasz wyśniony, wymarzony, inny jak wszyscy, nadzwyczajny , naj ... naj ... naj ... ... Chociaz to prawda, że miłość jest ślepa, ......................ale o tym to cicho sza ;) i oby nasze przebudzenie nie było szokiem dla nas czego sobie i wam życzę :-D

Gość fere 1
fantazja? Czemu nie :) niestety młode związki w większości tego nie przetrwają :) jak długo jesteście ze sobą?

Gość A myslisz że
związku długoletnie przetrwają ? Fantazja ? Pewnie, że rutyna zabije kazdy związek, to fakt tylko wg mnie jak nie ma się innego pomyśłu na urozmaicenie i ożywienie ... tylko żeby dołączyła 3-cia osoba to, to jest przykre i źle wrózy na przyszlość ...

zupełnie mnie to nie kręci, chyba nie mogłabym pozbyć się myśli,że ci faceci nawet mimowolnie dotykają się nawzajem.

Gość a autor topiku
śpi czy śni :) ?

Gość oj fantazja fantazja
a mi się taki układ podoba:) chcciałabym by brało mnie dwóch kolesi ale mój chłopak się na to nie zgodzi

Gość U mnie nie wchodzi
w grę ani trójkąt ani 2 pary ... MM kiedyś zaczął rozmowę o seksie on , ja + babka ... powiedziałam, że jak już to owszem ale jegho uklad mi nie odpowiada więc może ja, on i facet na co on się nie zgodził ... :) Takie trójkąty i zabawy w 2 pary to moim zdaniem niebezpieczna gra, bo wszystko jesy ok do czasu az ktoś sie nie zakocha ... A poza tym to nie jest sposób na dostarczanie nowych emocji ... Wg mnie seks moze być dobry we 2 tylko nie może to być ciągle to samo ... wszystko zależy od inwencji tych 2 osób :)

A gdyby były to osoby których nie łaczy zadne uczucie ?? poprostu trudno mi jest uwierzyć w to iż tak mało kobiet pragnie być pieszczone przed dwóch facetów jednocześnie.. Uprawiając seks z jednym gdzie drugi pieści przykładowo piersi czy cos w tym stylu i na zmiane.. To powinno byc naprawde duze doznanie przyjemnosci..

Gość Umnie jest inaczej
Chcialabym,zebys to ty byl moim chlopakiem niop:-)

Gość Umnie jest inaczej
Rozplynelabym sie ze szczescia gdyby chlopak mi takie cos zaproponowal

Widze ze jednak jest chetna dziewczyna na takie cos.. Ja mam olbrzymia chęc przezyc cos takiego..

Gość Umnie jest inaczej
Ile masz lat? :-)

Gość Umnie jest inaczej
O no patrz ja tez:-)

Gość Umnie jest inaczej
A tak tylko.Czy ja mam chlopaka? Nieee ja mam meza,i w sprawach lozkowych nie za bardzo pasujemy do siebie

Gość astree
Heheh, ja też bym chciała, ale mój facet nie chce :)