Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HEUOD

zdaza sie waszym partnerom nie oddawac wam reszty pieniedzy,jesli za cos placa z

Polecane posty

Gość HEUOD

waszej ???

Gość HEUOD
hehe no tak powinno byc a u mnie ejst na odwrot ;] co mnie irytuje bardzo bo facet powinien byc zaradny, i powinno bycmu glupio, ze ja daje mu kase zeby nam cos kupic, a on jeszcze mi za to reszty nie oddaje ;] Nie jestem chytra, ale chodzi o sam fakt zachowania sie . . .

my mamy wspólną kasę, więc nikt nikomu nic nei musi dawać czy oddawać

Gość moja psita
Ewa 33 dalej nie masz dzieci i tak bardzo ich nieznosisz?

Gość HEUOD
aha;/ no dobra, ale my jestesmy ejscze mlodzi, i ja na siebie nie zarabiam jeszcze , mam tyle ile dostane czasem od rodzicow , on na siebie rowniez nie zarabia narazie, nie meiszkamy raze, nie mamy narazie wiekszych planow na wspolne dalsze zycie, a to, ze ejstesmy 3 lata ze soba nie swiadczy o tym, ze mamy wspolne pieniadze

nie sądzę, zebym gdziekolwiek napisała, że nie znoszę dzieci tak, dalej nie mam dzieci, bo moje zdanie na ten temat nie uległo zmianie, od kilkudziesięciu lat a co? piszesz moją biografię? swoją drogą, nick dość obskurny

Gość moja psita
pamiętam cie jak jechałas na topikach ze nie znosisz bachorów tak samo jak ja - skojarzył mi sie nick:) masz chyba Marka nie ??? chopa w sensie:) i dobrze tak trzymac a nie rozmużka wstrętna :) jestes super doopa:)

raczej nie to, że nie znoszę, toleruję, albo raczej - są mi obojętne

Gość cooooo
co za dziwny koleś... to takie nie męskie...

Gość moja psita
aj nie wypieraj sie - goowno jest goownem:D:D:D:D:D:D:d fajna jestes ze nie wycisnęłas nic ze swojej macicy - to sie chwali - uciekam buziaczki buziaczki Ewcia :) super jestes

Gość moja psita i Ewa 33
buhahahahhaah wymiata rozmowa wasza:D

Gość HEUOD
troszke z tematu zoboczylyscie, ale ok no moze nie dziwny, ale czasem korzysta ile moze ... a mi wcale sie to nie podoba

Gość mananna
ja na jego miejscu powiedziałbym jeszcze byś to ty poszła ganiać za kelnerem albo stała w kolejce, mnie by się nie chciało :D

Gość HEUOD
widze , ze mozna powaznie pogadac , dzieki ;]

Gość to mu to powiedz
ja ze swoim mam wspólną kasę, ale jak idzie na zakupy ( masakra, bo nie patrzy na ceny, kupi byle co...gdzie te chłopy łby mają....) to jak wróci sama o reszte pytam.:) bo byśmy z torbami poszli- przepali kasy multum i nakupuje gier na ps3. ale i tak go kocham:) A ty się o reszte upominaj i tyle