Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaŚ

JAK PRZYSPIESZYC OKRES? BŁAGam o pomoc

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaŚ

dostane okres rowno w dniu wyjazdu co oznacza 31 godzinw autokarze z okresem! mam zawsze rowno! jak dostac szybciej???

Pewnie przez to, że teraz się stresujesz wyjazdem, dostaniesz później niż zwykle :) Okres to nie choroba... A autobus się zatrzymuje na krótkie postoje, bo ludzie muszą iść do WC. Weź ze sobą chusteczki do higieny intymnej i używaj zawsze przed zmianą podpaski.

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaŚ
nie stresuje sie.. ;) bo dopiero w sierpniu jade. ale mam okres zawsze rowno, wiec policzylam i mam w dniu wyjazdu. chodzi o to ze 5 dni mam do dupy w grecji a chce plazowac i sie opalac! dlatego chce przyspieszyc zeby byl wczesniej!! a tampony nie zaloze, bo nie moge (ginekolog mi odradził bo cos tam cos tam) plxxx o pomoc

Gość papricka
ginekolog moze ci przepisac jakies tabletki na "niedostanie okresu"- nioe wiem jakie bo nigdy nie stosowalam ale slyszalam od dziewczyn ze takowe mozna dostac od gina :) milego wyjazdu zycze:)

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaŚ
wiem, siostra mi mowila ale szerze... nie chce brac hormonow mam dopiero 17 lat.. ;p chodzi tylko o to ze nie bede mogla sie kapac opalac;( dlatego chcialabym szybciej dostac choc kilka dni a nie dopiero poczatek ... :(

Gdyby to było takie proste i manipulacje na cyklu mozna by było przeprowadzać na własną rękę w domu to by nawet i antykoncepcja nie była by potrzebna. Nie ma czegoś atkiego jak przyśpieszenie/opóźnienie okresu domowymi sposobami. Jestes kobietą, pogódż się z tym bo wiele razy będziesz jeszcze w takich sytuacjach.

Gość no w takim wyapdku
to jedyne co ci moze pomoc to wlasnie homramony- tabletki anty.

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaŚ
nie wspolzyje, wiec tabletki to nie :) no coz.. moze dam rade. thx

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaŚ
ale po co brac hormony skoro ja tylko na raz bym potrzebowala ?:)

Nikt ci nie każe ich brać, tylko zaprzeczam tej bzdurze o której napisałaś (skoro nie ma seksu - nie mogę tabletek brac). Tabletki bierze sie między innymi też dla uregulowania cyklu, poprawieniu stanu cery, zmniejszeniu krwawienia i bólu.

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaŚ
ale ja tego nie potrzebuje ja pierdziele ;/ raz tylko moglabym przyspieszyc. mam ladna cele, cykl regularny, wiec luz .. ;]

Gość a z domu to ty w ogole
wychodzisz jak amsz okres czy tez kombinujesz po forach jakby tu go ominac?

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaŚ
pierwszy raz jade do cieplych krajow na wakacje.i pierwszy raz mysle o tym zeby szybciej go przezyc, bo nie dosc ze 31 godzinw autokarze to 5 dni mam do dupy na miejscu. dlatego tylko ten jeden raz. a jak mam w domu w szkole na miescie to mi wisi. dobrze przezywam okres. ale chcialabym sie kapac opalac a nie siedziec z miesiaczka ;)

Gość ljjh
O matko i córko! Mamy XXI wiek! Jest tyle środków higieny intymnej dla kobiet podczas okresu pocżawszy na podpaskach wszakiego kalibru,kończąc na tamponach że można robić wszystko! To nie te czasy gdzie jeszcze kilkanaście lat temu kobieta latała z plamami na tyłku a jako podpadek uzywała kawałków waty czy materiału!

Gość aGATATTANNNNN
zacznij uzywać tampony, bedziesz mogła się kąpać itd

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaŚ
nie umiem :(

Gość aGATATTANNNNN
co nie umiesz??uzywać tamponów??

Gość ljjh
nie umiesz sobie kawałka zwiniętej waty w tyłek wsadzić? a palec do nosa, buzi, ucha umiesz? jeśli umies zto i z innymi czesciami ciała nie będziesz mieć problwmów

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaŚ
dziek iale i tak nie zaloze xD

tampony nie, tabletki nie, to niestey nic ci juz nie pomoze. cały wyjazd zepsujesz, na plazy bedziesz wygeliwac sie w spodenkach, nie bedziesz kąpać sie w morzu... szkoda wakacji.