Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345678954

jak można dojść do orgazmu ?!

Polecane posty

Gość 12345678954

witam... kocham się z moim chłopakiem dość często i kochaliśmy sie tylko w pozycji misjonarskiej i nigdy nie moge dojść do orgazmu... ! co sie ze mną dzieje ? dodam ze to jest moj chlopak z ktorym przeżyłam swój pierwszy raz mam 17 lat a jestem z nim już 4 lata. i nie chcem mu sprawić przykrości

Gość rany trochę innowacji
wprowadzcie. i sie postaraj, facet sam czasem nic nie zdziala. musisz chciec miec orgazm, oddac się calkowicie a nie lezec jak kloda. a w tej pozycji ruchy masz na prawde ograniczone. my nigdy sie tak nie kochamy, od naszego pierwszego razu i od naszego pierwszego razu wiec co to orgazm. Pozycja misjonarska zabija orgazm.

Gość a jaka to
pozycja misjonarska?

Gość a jaka to
ej powiedzcie jaka?

Gość a jaka to
powie mi ktoś?

Gość a jaka to
nie wiem jaka to pozycja misjonarska , powie mi ktoś z łaski swojej?

Pozycja misjonarska to pozycja klasyczna, w ktorej to partner jest na gorze a Ty pod nim

Gość beyonce...
podobna w pozycji na pieska stymulowany jest punk g wiec może spróbujciee oraz na jeżdzca:)

Albo zacznijcie od seksu oralnego, ktory dodatkowo cie pobudzi

Gość a jaka to
dzięki Hiaci

Po prostu niech Ci zrobi minete;p Łechtaczka to pkt u kobiety który jest najbardziej unerwiony. Jeśli doprowadzi Cię podczas seksu oralnego to potem pójdzie już z górki;p ;) Powodzenia;)

Gość szczel sobje s paltza

Gość a ja ostatnio
ja np wolę kiedy facet pieści mnie ręką :O bo minetka malo daje mi przyjemności a żałuję bo Misiek lubi ją robić. Technicznie chyba wszystko ok ale na mnie to nie działa :( to mój pierwszy partner oralny więc nie wiem czy to nie dlatego :(

Gość mlody ojciec 82
rada dla wszystkich kobiet troche odbiegam od tematu,ale ........ chodzi o to ze jak chcecie byc zadowolone z seksu ....to jest wasz pierwszy chlopak i nie chcecie go skrzywdzic..... to nigdy nie poznacie co to prawdziwy orgazm to tak jak byscie kupily sobie malucha i nigdy nie zamienialy na inne auto bo jezdzi wiec jest w porzadku Wiem ze to kontrowersyjne,ale zrobicie to dla siebie i dla ukochanej osoby zeby jak to sie mowi "jesc z nie jednego pieca" Zycze udanego seksu

Gość 12345678954
oczywiście :) przeżyłam ale tylko łachtaczkowy nigdy nie przeżyłam pochwowoego.. ale spróbóje na jeżdżca :)