Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem facetów

na początku znajomości -jak często się spotykacie?

Polecane posty

chodzi mi o taką parę, którą od początku do siebie ciągnie, jak tylko się poznali, i wiedzą że chcą ze sobą być, jak często od początku randki, spotkania??

Gość terazjaoooo
te poczatki to juz dawniej byly, ale 3-4razy w tyg.

Gość dd 89
8,9 razy w tygodniu

Gość terazjaoooo
:D

Gość mikanek
ja tam z moim facetem od poczatku se spotykalismy codziennie i teraz jestesmy juz 4 lata razem ;D

o właśnie -mi też się wydaje że powinno byc codziennie.

Gość terazjaoooo
oj tam codziennie; jak ludzie pracuja do 18, do pracy dojezdzaja, do domu prace przynosza to naprawde ciezko codziennie sie widziec; i mimo wielkiego uczucia, po prostu niemozliwoscia fizyczna takowe spotkania sa. rozumiem, ze Autorka ma waty, ze Pan nie ma dla niej dosc czasu? ale wiesz, nie mozna tez na drugiej osobie sie uwiesic, moze on ma jakies pasje, z ktorych przeciez dla Ciebie nie rezygnuje, bo niby czemu? kazdy musi miec margines swoj, swojej wolnosci, a nie jak ten bluszcz zawisnac na kims brrr :o

Gość terazjaoooo
inna sprawa, jak ktos ewidentnie miga sie od spotkan, bo to wiadomo zle wrozy...

no włsnie, ja niby nic po sobie nie pokazuje :) nie mam pretensji, ale stale mi mowi jak to niby tęskni, a widujemy sie 3 razy w tygodniu, a tak niby mu mnie brakuje :( wlasnie skonczylismy studia :) i mamy wakacje :D

Gość terazjaoooo
nie robilabym z tego afery, naprawde... :)

a w wakacje to raczej on nie ma jakichs powazniejszych spraw, ale ogolnie nie jestem typem : "kobieta-bluszcz" :) Dziękuję za odpowiedzi :) :-*

Gość terazjaoooo
moze sa jakies przeszkody komunikacyjne? duza odleglosc? a moze on tak ma - to nie musi wcale znaczyc, ze mu nie zalezy (jesli tego sie obawiasz)

Na samym początku raz w tygodniu - potem bylo przyspieszenie, spędzaliśmy razem każdy wolny wieczór, czyli przynajmniej 4 w tygodniu. A teraz - to jak mam humor. Najczęsciej go nie mam :(

to spotykac sie z nim kiedy on hcce, czy lepiej na poczatku pokazac ze mam swoje sprawy (czasem sztuczne) i nie zawsze mam czas dla niego?