JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 jestem dietetykiem musze pracowac z ludzmi :( ale juz nie wyrabiam nie wiem co sie ze mna dzieje jak ja sobie mam z tym radzzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez mam fobie Napisano Czerwiec 25, 2009 skad jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 jak nie chcesz jechać na psychotropach to bierz duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo kalmsów, persenów itp... ja potrafiłam żreć prawie całe opakowanie dziennie takich rzeczy plus syropy uspakajające, bo nie chciałam iść do psychiatry... i jakoś się ogarnęłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 50 km od poznania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 a po takich tabletkach nie bede lazila jak nacpana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niemka Napisano Czerwiec 25, 2009 idź na urlop :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 ale co to da? po urlopie bedzie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idż do .. Napisano Czerwiec 25, 2009 psychiatry,ja byłem w wariatkowie i sobie chwalę,trzeba mieć rozum żeby się leczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 wiesz, to zalezy jak twoj organizm na nie zareaguje... mi sie czasami az krecilo w glowie od tego... ale bardzo duzo bralam... musisz wybadac ile brac.. propobuje zaczac od dwoch tabsow na raz... oczywiscie jak Ci to bedzie pomagalo to nie zwiekszaj :) no albo psychiatra, ale to juz w ogole bedziesz autentycznie nacpana lazila :P chociaz ponoc leki nowej generacji nie sa takie zle :) ja w kazdym razie nie chcialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idż do .. Napisano Czerwiec 25, 2009 nie lecz się sama bo sobie zrobisz kuku na psyche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 nie moge isc do psychiatry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Draż. 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 ja chyba teeez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idż do .. Napisano Czerwiec 25, 2009 no to się męcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość balsamowa panienka Napisano Czerwiec 25, 2009 skąd wiesz, że masz fobie społeczną, skoro nie byłaś u psychiatry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 po obiawach sie idzie zorientowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdres Napisano Czerwiec 25, 2009 jak to skąd wie ? Ludzie znają siebie lepiej niż inni . Psychiatra nie wejdzie w twoje mysli , a ty je znasz i mozesz ocenic co ci dolega . Fobia spoleczna to nie choroba psychiczna a zaburzenie . Lepiej nie idz do psychiatry , bo leki nawet najlepsze zniszcza ci zdowie - maja setki skutkow ubocznych . A co do fobi wiem jak to niszczy życie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 to co jaj w koncu z tym zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdres Napisano Czerwiec 25, 2009 nic , na 100 % zaden psychiatra ci nie pomoze . Ewentualnie mozesz sie zapisać do psychologa . Sa organizowane pewne kusy dla fobików . CZyli psychoterapia . A tabletek zadnych nie bierz , bo maja one olbrzymie skutki uboczne i robia wiecej złego niz dobrego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdres Napisano Czerwiec 25, 2009 metoda psychoterapii zostałą zdaje sie opracowana w USA . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piękno jest w oku patrzącego Napisano Czerwiec 25, 2009 gdres co ty pierdolisz.... :O:O psychoterapia została wynaleziona przez FREUDA!!!!!!!! najpierw się doucz.... ew. pewne techniki mogły być ulepszane w USA, ale nie zostały tam opracowane na pewno łykaj te ziołowe i zobacz jak będzie, jak nie pomoże to idź może do internisty po uspokajacze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach