Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooookkkkkkejjjjj

jak myslicie dziewczyny????????

Polecane posty

czesc dziewczyny 4 czerwca dostałam okres.Dzien,dwa po okresie 10 czerwca uprawiałam seks z chłopakiem. Nie wytlumacze co zle poszlo ale mam podstawy zeby sie bac. 15 czerwca zrobiłam pierwszy test(bobo test) wiem ze to za wczesnie ale juz nie wytrzymałam wyszedł negatywnie. 22 czerwca zrobiłam kolejny tez wyszedł negatywnie dzisiaj czyli 25 czerwca zrobiłam quick view i wyszedł negatywnie. Troche sie martwie bo odczuwam klucia w podbrzuszu i nie wiem czy to spowodowane okresem czy tym ze bedę mamą..

\' Nie wytlumacze co zle poszlo ale mam podstawy zeby sie bac \' - wytłumacz to na pewno będzie łatwiej pomóc ;) zabezpieczyliście się?

nie zabezpieczalismy sie wiem ze dni po okresie to zla metoda antykoncepcji ale jednak. Nie zachowałam sie odpowiedzialnie i wiem o tym a treraz mam za swoje

Pisałam, że okres Ci się skończył, czyli bóle nie mogą być spowodowane przebytym okresem :P Prócz kłucia w podbrzuszu masz jeszcze jakieś inne objawy ciążowe? Byłaś u ginekologa?

tak skonczyl mi sie ale za pare dni znow dostane

Myślę, że dla własnego spokoju powinnaś iść do gina, a nie czekać do okresu, szkoda nerwów ;)