Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka19

czy to możliwe zebym byla w ciazy?

Polecane posty

witajcie. mam 20 lat i przestalam miesiaczkowac 2 lata temu. od tego czasu nie mialam ani raz okresu. bylam u lekarzy ale oni nie wiedza co mi jest. wspolzyje z moim narzeczonym zabezpieczajac sie prezerwatywa na wszelki wypadek. od tygodnia mam silne bole w podbrzuszu, cos w rodzaju bolu podczas okresu. wczoraj zrobilam test ciazowy z badania krwi i wyszly mi 4 jednostki. czyli jakby sam poczatek ciazy. z drugiej strony podobno moze to byc tez spowodowane moimi problemami z miesiaczkowaniem. jak myslicie, czy jesli nie mam krwawienia od tak dlugiego czasu, a ponadto zabezpieczalam sie prezerwatywa to moglam w jakis sposob zajsc w ciaze? co o tym sadzicie? prosze o pomoc, bo troche sie martwie. chcialabym dziecko ale jeszcze nie teraz. pozdrawiam.

Moja siostra miała identyko, z tym że nie miesiączkowała przez 15 miesięcy, a teraz jest szczęśliwą mamą 2-letniego Mateuszka. Także uszy do góry, bo zaraz będziesz rodzić :D

Gość zaniepokojona młoda
Może idź do lekarza? wtedy bedzie wszystko wiadomo.

Gość mała miiii55
ale jesli nie mialas okresu to pewnie nie mialas tez owulacji. wiec do zaplodnienia nie moglo dojsc.

Gość joojojjj
no to zrób teraz jeszcze jedną bete - jeśli wzrosła to ciąża - jeśli nie to brak ciąży i problem rozwiązany

Gość tralllkuku
no zawsze ta owulacja wlasnie mogla byc - przed okresem - kiedys moze by przyszedl, wiec teoretycznie szansa jest. Chociaz mysle ze moze zbiera Ci sie na jajeczkowanie i stad te bole, no bo sie zabezpieczasz znajdz dobrego lekarza. zrob porzadne usg, badania poziomu wszystkich hormonow - tak nie moze byc zeby okresu tyle nie miec, moze masz pco?

Gość frufru
a właściwie dlaczego nei miesiączkujesz? diagnozował Cię ktoś?...

nie wiedza czemu nie miesiaczkuje. szukaja, szukaja i nie moga znalezc. unikaja odpowiedzi na moje pytania.

Gość frufru
przepraszam cIę, ale jak mogą?? nie mówią Ci co Ci jest, nie mówią nawet co podejrzewają?? przecież to ważne sprawy, musisz ich przydusić, tak sie kurcze nie da funkcjonowac... jesli stosunek miał miejsce ponad dwa tygodnie temu to zrób sobie jeszcze normalny test ciążowy.