Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebującyyyy

potrzebuję sexu, nie mam jak tego robić, co zrobić?

Polecane posty

Gość potrzebującyyyy

mam problem w sumie trudno problemem to nazwac bo problemy sa znacznie wieksze... powiedzmy ze to taki maly klopotek (jak Eugeniusz) po prostu, czuje potrzebe, czasami wielka, zeby miec kontakt seksualny z jakas kobieta (najlepiej jak najladniejsza w wieku 19-20). nie mam zadnych mozliwosci zeby moc to robic po prostu nie mam. taka jest fizjologia organizmu mezczyzny ze to jest po prostu potrzebne, odpowiadaja za to hormony, a ja tego nie mam i bardzo zle sie z tym czuje. no i kur...cze nie umiem nic zrobic zeby poznac kogos! pieniedzy na sponsoring nie mam, na dom publiczny tez nie, wciaz jestem prawiczkiem i nie wyglada zeby to sie mialo zmienic nie chce wyjsc na jakiegos zalamanego z byle powodu frajera, ogolnie czuje sie czlowiekiem sukcesu, mam pewnosc siebie, jestem szczesliwym czlowiekiem, ale z kobietami po prostu mi nie wychodzi nie umiem sie przelamac zeby do nieznajomej podejsc. co dalej? btw mam 16 lat jesli to bedzie pomocne. dziekuje za odpowiedzi:)

Drogi Potrzebujący!!!! Zacznijmy od tego, że nie masz 16 lat. Zdradziłeś się zbyt poprawną polszczyzną, sposobem wypowiedzi oraz konstrukcji zdań. 16 latek nie napisze, w sumie trudno nazwać to problemem.... on jeszcze nie wiem, ze są wiekszę problemy , a ten jest dla niego najważniejszy - własnie brak sexu :) 16 - latek - człowiekiem sukcesu????? :) dobre sobie Masz pewność siebie i nie podchodzisz do kobiet? Nijaka ta pewność siebie Rada - proponuje kubeł zimnej wody :) Pozdrawiam Cie serdecznie ;)

Gość do_bimbałkowej
Nie uważasz, że 16 lat, to trochę za mało na prawdziwy seks? Rozumiem, że trochę teraz ta młodzież rozbestwiona, ale uwierz mi, że masz jeszcze czas i wyjdzie Ci to na dobre.

Gość potrzebującyyyy
Wczoraj napisalem takie cos bo mialem chwilowy spadek nastroju;p oczywiscie rozumiem Twoje zdanie co do mojego wieku, nie widze sensu w przekonywaniu Cie ze to prawda, no ale w koncu kto moze lepiej ode mnie wiedziec ile mam lat:) zbyt poprawna polszczyzna itd. - pozostawie bez komentarza;) jesli chodzi o to, ze trudno to nazwac problemem, wyrazilem tylko swoje zdanie, poniewaz nie uwazam, ze jest to najgorsze co moze byc:) uwazam sie za czlowieka sukcesu, poniewaz w zyciu osiagnalem znacznie wiecej niz moi rowiesnicy (skromny jestem wiem;p), ale nie o tym chcialem tutaj mowic:) tak, uwazam ze jestem pewny siebie poniewaz nie sprawia mi zadnego problemu zalatwienie typowych spraw, gdzie jest to potrzebne, ale "wysiadam" przy kobietach, chociaz mozliwe, ze w rzeczywistosci dalej jestem niesmialy jak kiedys i to tylko zludzenie zapomnialem upredzic komentarze co do tego, ze juz w tym wieku chce miec "doswiadczenia" - podobnie, jak czlowiek potrzebuje jedzenia czy picia, i jest to uwarunkowane roznymi czynnikami, tak samo jest z popedem seksualnym (chociaz w troche mniejszym stopniu) i po prostu.. nie ode mnie to zalezy ze potrzebuje tego;) dzieki za odpowiedzi, jakies dalsze rady? jak przelamac niesmialosc do kobiet?

Gość nelcia12345
daj sie wykastrować to najlepszy sposób na pozbycie się kłopotu.

Gość potrzebującyyyy
tym to mnie niezle rozbawilas:D w sumie rada jak by nie bylo dobra, i przynioslaby skutki, ale pozwole sobie nie skorzystac:)

nie sądze żeby istniał w Polsce jakikolwiek szesnastolatek, który zna Eugeniusza Kłopotka, wiec raczej nie masz tych 16 lat:)

Gość nalefka
potrzebującyyyy, niby jesteś tak nad wiek rozwinięty, a oddzielasz seks od miłości... Dorośnij. Zdaj sobie sprawę z tego, że seks to nie tylko wkładanie czegoś gdzieś, tylko pewne wyrażanie miłości... Nie dziwię się, czemu żadna dziewczyna nie chce cię poznać :D

Gość potrzebującyyyy
pewne roznice w naszej psychice istnieja, swietnie opisano to w ksiazce mezczyzni sa z marsa a kobiety z wenus. a ze oddzielam sex od milosci to prawda, z tym ze pytalem o to, jak przelamac niesmialosc, a nie prosilem o informacje zwrotna co do mojej dojrzalosci:)

Gość nalefka
"Mężczyźni są z Marsa..." świetna literatura :D Dostojewskiego i Bułhakova czytać, a nie masturbować się przed monitorem :D Znajdź sobie pracę na weekendy skoro jesteś taki błyskotliwy i inteligentny, a potem w domu publicznym będziesz miał "kontakty seksualne z kobietą" :D

Gość nalefka
dobra, spokojnie... Jak chcesz przełamać nieśmiałość? A powiedz, z czego ta twoja nieśmiałość wynika? ps-proszę, nie tratuj kobiet jak kawałek mięsa. To obleśne. jako inteligentny młody facet zdaj sobie z tego sprawę...