Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhahana

PIERWSZY RAZ SIE Z CZYMS TAKIM SPOTKALAM !!!

Polecane posty

Gość uhahana

hahaha wracalam z zakupow do domu, obladowana siatami , wchodzilam po masakrycznych schodach na gore, patrze a za mna leci jakis koles mysle sobie kurde okradnie mnie czy co a ten podchodzi do mnie i hej nie moglem sie powstrzymac, ale sory za taki szybki podryw ale co robisz w sobote hahahahaahaaa no jeszcze nigdy nikt mnie tak nie podrywal :D:D:D:D:D

Gość uhahana
nie :D ale on mi podal swoj numer ale na szczescie ja mu swojego nie podalam :D jak odchodzil to 10 razy ale napisz albo odezwij sie :D:D:D

Haha niezłe :D Ale dobrze ze mu nie dalas numeru tylko on Tobie :P:D I co zamierzasz do niego zadzwonic?

Gość uhahana
wlasnie sie zastanawiam :D ale chyba najpierw niech sobie troche poczeka :D ale smieszna sytuacja byla hehe ja taka zziajana po tych schodach a ten do mnie o randce gada :D:D no masakra normalnie :P

Gość kolkopoo
Fajnie;););) jakie sa Twoje odczucia w stosunku do niego?

ja tak miałam kolka razy na ulicy ktoś za mną biegł, albo się przyczepił :) :) ostatnio jakiś koleś z RMF mnie zaczepił, robili jakiś reportaż, nagrał moją wypowiedź i chciał mnie na kawę zaprosić :) :) nie skorzystałam bo jestem zajęta :) :) :) ale to miłe uczucie jak czasami ktoś tak "na ulicy" cię zaczepia :) - pod warunkiem, że w kulturalny sposób :) pozdrawiam ciepło :)

Gość uhahana
nie powiem , brzydki nie byl taki brunecik wysoki ciemne oczka (chyba :P) bo bylaam zziajana haha i cala mokra taki upal :D ale mi fajnie teraz :D

Gość hahahahah
myślałam, że leciał za tobą żeby pomóc ci nieść te ciężkie siaty heh...

Gość uhahana
chcial wziasc te reklamowki hehe ale powiedzialam ze nie trzeba :P kurcze milo tak :D

jak nie masz faceta i wypadł korzystnie to ja bym się chyba umówiła w jakimś miejscu, z którego gdyby coś poszło nie tak mogłabyś spokojnie i z taktem wyjść ;)

Gość uhahana
wlasnie niedawno sie rozstalam z facetem po prawie 4 latach zwiazku ... kazdy mi mowi znajdz dobie innego :D juz zapomnialam jak to jest jak cie ktos podrywa tak na spontanie :D

Gość lllddf55
A ILE MASZ LAT AUTORKO ? MNIE PODRYWAJA STALE FACECI ..NA ULICY NA PRZYSTANKU W TRAMWAJACH ..NAWET W KOSCIELE U SPOWEIDZI KIEDYŚ GOSC MNIE PODERWAL I CHCIAL TELEFON .SZOK NIE?:)

Gość uhahana
20 :D normalnie az mi sie humor poprawil :D aaa najlepsze bylo to ze wczesniej musialam cos na poczcie zalatwic i wlasnie on tam byl, nie zwrocilam na niego uwagi ale chyba on na mnie tak :D

Gość kg666
a ładna jesteś ??? ale serio pytam :)

Gość uhahana
kurde trudno pisac o sobie samym czy jest sie ladnym czy nie :P wiem ze do brzydkich nie naleze ;P jestem wysoka 175 cm i okolo 57 kg, szczupla i ponoc zgrabna :D

Gość a ja sama
boziu a spuscilaS SIE OD TEJ PODNIETY? mnie na codzien zaczepiaja i sie nies linie z tego powodu

Gość uhahana
jeszcze nie :D dobra juz wam nie truje hehe

Gość a ja sama
nie ma brzydkich kobiet autorko infantylnego tematu

Gość fdh
umow sie. dzisiaj rzadko zdarzaja sie tacy odwazni faceci. najczesciej to by tylko dyskretnie spojrzal na babe, poslinil sie i tyle. juz sa duze szanse, ze to fajny koels. sprawdz,

Gość a do mnie nikt
do mnie nikt nigdy tak nie zgadał :o Fajnie że są takie wątki, przynajmniej jeszcze bardziej sobie uświadamiam że jestem brzydka :o :o

Gość uhahana
jak juz ktos wyzej napisal nie ma brzydkich kobiet sa tylko niesmiali faceci :D:D:D:D skad wiesz ? moze sie wielu podobasz ale boja sie podejsc do ciebie :D

Gość atrakcyjna Irenka
dziecko sie podniecilo byle fagasem:o

Trzeba było dać mu te siaty do wniesienia, to już coś byś o nim wiedziała, np jaką ma kondycję fizyczną, czy to nie słabeusz? :D :D :D Trza korzystać jak jest okazja. :D :D A ponadto - nie dałaś mu nr tel, ale jak do niego zadzwonisz już go będzie miał. :P

Gość uahahna
haha ale plusem tego jest za jak nie zadzwonie to on nie bedzie mi sie naprzykszal :D

Gość wawelny
daj mu twoje majty do powąchania to se pójdzie