Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkfgfhh

MOJA KOLEŻANKA JE BRUDNYMI RĘKOMA !!!!SPOTKALYSCIE SIE Z TAKIM BRAKIEM HIGIENY ?

Polecane posty

Gość kkfgfhh

wziela banana w rece i jadła go a potem jak zjadla to tymi samymi rekami w których trzymala banana jadla kanapke..ja jej mowie ze powinna umyc ręce bo przeciez na bananie zarazki ..macie czasem takie przypadki ze ludzie potrafią zjeść bez umycia rak coś?

Gość siudjsk
juz to pisałaś.... nudy :O

Gość jebnął Cię ktoś w łeb

bezsensu... dzieciaki na wsi (nie obrażam nikogo bo ludzie ze wsi są naprawdę bardzo wartościowi i mądrzy niż co niektóre buraki miastowe) jedzą marchewkę prosto z pola wytartą o trawkę i nic się złego nie dzieje :] mnie co niektórzy ludzie na punkcie czystości wkurwiają

Gość kkfgfhh
co takiego ?? tu tez same brudasy ..ja pie**ole.. przeciez na babanie są zarazki i to z innnego kraju bakterie ..co za matoly..jak mozna nie umyc rak i tymi samymi po bananie cos jesc.?to grozi utratą zycia.. tak samo jak ktos kupuje te precelki na dworcach ..to dopiero masakra..na własne oczy widzialam czesto jak rekami przekladali je sprzedajace .tymi samymi łapami co pieniadze brudne dotykali od żuli itd..

wiesz co wizyta u psychiatry bardzo tobie zalecana, to jest fobia na punkcie czystości, nie martw się da się to wyleczyć.

Gość TA CO PISZE O WSI MYLI SIE
PIEPRZYSZ ZE DZIECI NA WSI JEDZA BRUDNE OWOCE I WARZYWA WIĘC NIC DZIWNEGO ZE TAKIE CHORE I CHUDE SA JAK PELNO TASIEMCÓW I ROBALI ŁAPIĄ ..TAKA PRAWDA..

Gość do ferbie
ferbi a ty tez nie zwracasz uwagio na czystosc jedzenia? zjadłabys chleb kóry dotykal kazdy w sklepie..każdy żul rekami z kału itd..zjadłabys ..pytam sie..więc nie mądraluj tutaj

Gość brudasy same w polsce są

Jakoś ja nigdy nie myłem owoców czy warzyw przed zjedzeniem i nigdy nie choruję. Organizm nie mający kontaktu z bakteriami jest o wiele bardziej podatny na choroby bo nie potrafi sobie z nimi radzić. Nic dodać nic ująć...

Ferbi x3 wiesz co wizyta u psychiatry bardzo tobie zalecana, to jest fobia na punkcie czystości, nie martw się da się to wyleczyć. co racja to racja ;]

Gość dffdfdfdfdfdfdfd
HAHAHHAHAHHAAA