Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siemek8

Kto wie?

Polecane posty

Witam wszystkich. Mieszkam w uk 2 lata, mam 2 tys dlugu na karcie kredytowej w lloydsie, prawie 2 tys zostalo mni do splacenia kredytu w tez llodsie, i tv i laptopa na raty w carrys i zycze tak mi sie potoczylo ze musze wrocic do polski i mam pytanie czy znajda mnie w pl??? planuje ze splace te zadluzenia za jakies 2 lata ale boje sie ze dorwa mnie w pl przed tym. prosze o odpowiedzi kto wie cos na ten temat. pozdrawiam

Ręce i cycki opadają. Po pierwsze - maja ksero twojego dowodu. Po drugie - mogą sprzedać twoje długi firmie która ma doświadczenie w ich ściąganiu niezależnie od miejsca przebywania dłużnika. Po trzecie - idź do banku i przedstaw swoja sytuacje.

Gość kkiiiiiiiiimmmmmm
No tak zastaw sie a postaw sie....komputer pewnie wypasiony na maksa, plazma ze 180 cali....a dlugow wiecej niz rozumu...

a ile mam czasu? chodzi mi oto ze jak wroce powiedzmy za rok lub dwa to czy zdaze przed tym jak oni mnie znajda w pl ?

nie wiem po jakim czasie cie znajda, ale nawet jeśli po roku to same odsetki i kary będą pewnie przewyższały twoje aktualne zadłużenie.

Gość wszystko rozumiem...
Kupowales na raty, zyles na kredyt. ALe zdajesz sobie sprawe ze po prostu pozyczyles pieniadze? A pozyczki nalezy splacac. Moj brat pracuje w firmie windykacyjnej i wierz mi znajduja dluznikow i w Polsce i w Slowacji i Czechach i we Francji. I placa z odsetkami. Po co ci to? Idz do banku, zalatw swoja sprawe ze splata bo nie wroze ci niczego dobrego w ucieczce.

nie wiem czym ty myslisz...:| dolicze jeszcze sobie procencik:D:D powodzenia

Gość sosna78
pytanie do "wszystko rozumiem"mam dluzniczke osobe ktora pozyczyla odemnie spora gotowke jakies 6 lat temu,wyjechala do chyba kraju z poza UE slyszalam ze mozliwe Kanada albo USA,wyszla za maz jeszcze w Polsce-czyli zmienila nazwisko ktorego ja nie wiem-czy jest mozliwosc jakos ta osobe odnalesc i wyegzekwowac moje pieniadze?znam tylko adres domowy w Polsce.