Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegoroczna panna młoda

tak z ciekawości, co myślicie o sukniach tej pani??

Polecane posty

Gość tjaaaaa....
wszystkie takie same, wielkie bezy, mnóstwo falban, prześwitujące gorsety przerost formy nad treścią godny uwagi jest model 932, ale modelka jest do niego za niska i za gruba 929 też nie głupia, ale nie podoba mi się tak wysoko szyta góra

Gość gtyyhgf
jak ktoś lubi takie suknie a ja lubię kilka modeli nawet nawet to ok ale modelka straszna hmm znaczy moim zdaniem ma za mocną urodę do prezentowania sukien ślubnych :O

932 modelka nie jest gruba to "suknia" wygląda jak bezkształtny wór :o jeżeli na "podrasowanych" modelkach te suknie wyglądają tak okropnie, omijałabym projekty tej pani szerokim łukiem

o kurde jestes z zama??? Ja tez hehe bylam u tej pani ale jej modele mi sie nie podobaly za ciezkoe i przesadzone jak dla mnie

stamtąd mam narzeczonego :D sama jestem z łomży, a raczej z białego już od paru lat. Nie dotarłam do tej pani, ale zastanawiam się czy mam tego żałować. A nie wiesz ile bierze za uszycie? podobno tanio.

Gość alfabetagama
mmnie podobaja sie te przezroczyste gorsety.ale nie z falbankami.

Gość tjaaaaa....
modelka jest niska i gruba, co widać na każdym jednym zdjęciu i przy każdym modelu, jaki ma na sobie

wiem ze za swoje modele to chyba cos ok 1500zł jak ja poszlam ze swoim projektem to chciala 2000zł... no tak jak pisalam dla mnei wszystkiego za duzo w tych kieckach nie ktore modele ma z przed kilku sezonów duzo sukni na jedno kopyto ogólnie jedna jedyna suknia mi sie spodobala ale nie ma jej na tej stronie niestety mi szyją na wypozyczenie wg mojego projektu na łomżyńskiej za wypozyczenie zapłaca 1050 jesli suknia zniszczy sie dosc powaznie doplacam 400zł i suknia zostaje u mnie w łomży w jednym salonie podobaly mi sie sukienki ale byly dosc drogie a ja za suknie na jeden wieczór nie chcialam przeplacac i tak cena 1050 jak za sukienke wydaje mi sie kosmiczna:P

ja ostatecznie wybrałam suknię z salonu na legionowej w łomży. w princess czy jakoś tak :) to u tej ewy w sumie nie tak tanio jak myślałam. no cóż może lepiej szyje niż sławna pani O. z krakowa ;)

za 2 miesiace. w łomży ślub i wesele. ciasta i samochód będzie z zambrowa. A wy w zambrowie wszystko?

Gość next year panna mloda
ja bylam u pani Ewy slub w przyszlym roku wiec sie nie spiesze :) swoja droga milo jest spotkac osobe, ktora zaprojektowala kilkadziesiat sukien i naprawde wie o czym mowi szkoda, ze nie wszystkie suknie ma na stronie :(

Gość yhyyyyy
zaprojektowala kilkadziesiąt sukien slubnych:O z czgo polowa praktycznie niczym sie nie rozni :O

Gość nalon32
jak na moj gust - to te suknie sa obrzydliwe..przeswitujace gorsety sa okropne i te falbaniska...ale co kto lubi

Gość KAROLLA S
piekne po prostu sliczne bede jechala na mazury to zajade :)))))

olivvia a w którym kościele ślub? hmm może wy się z moim narzeczonym znacie ?;) heh z której części zambrowa jesteś?

ooo:) a on z grunwaldzkiej :) może nie raz minęłyśmy się ;)

Gość anka poznan
fajna stronka szkoda ze wczesniej na nia nie trafilam :(

Gość treacle24
Suknie straszne, te przeswitujace gorsety sa dla pan spod latarni, a nie panien mlodych.

jak z grunwaldzkiej to mozliwe ze heheh sie widzialysmy, bo czesto tam bywałam :) teraz juz nie tak czesto:)

Gość Teres
919 najbardziej mi się podoba :)

Gość KAROLLA S
udalo sie :) wreszcie mialam sloneczny, wyjazdowy weekend na mazurach!! zajechalam tez po drodze do atelier p. Ewy (strasznie ciezko bylo trafic) suknie na zywo sa jeszcze ladniejsze niz w necie :)) moj typ to 933 naprawde piekna szkoda ze nie ma jej w necie