Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa23

Facet odkryty na nowo!!!

Polecane posty

Gość kasiaa23

Kilka lat temu(mialam wtedy niespelna 18 lat)poznalam pewnego chlopaka. Bardzo mi sie spodobal. kiedy rozmawialismy,czulam,ze znam go od zawsze. Kiedy spytal o moj nr spanikowalam i mu nie dalam. zapytal czy moze mnie odprowadzic do domu a ja na to ze nie. pozniej po skonczonych wakacjach, czesto o nim myslalam. bardzo zalowalam ze zachowalam sie tak zachowawczo. ile bym dala zeby cofnac czas. az pewnego pieknego dnia chlopak ten napisal na nk komentarz mojej znajomej. postanowilam ze tej szansy nie zmarnuje. napisalam mu wiadomosc czy to moze byc on. zaprosil mnie do znajomych, byl zaskoczony ale chyba pozytywnie.po chwili dodal moj nr gg do swoich kontaktow. tylko ze sprawa ma sie tak ze on przebywa na dzien dzisiejszy w anglii(praca). za kazdym razem to ja sie do niego 1 odzywam. on napisal ze bedzie w naszym miescie w lipcu i zaproponowal spotkanie. pytam wiec czy dobrze robie odzywajac sie do niego. rozmawia mi sie z nim dobrze ale nie chce mu sie narzucac. jak myslicie,jak powinnam sie zachowac w takiej sytuacji????

Gość kasiaa23
a te rade udziela mi kobieta czy mezczyzna???:) bo widzisz ja wlasnie nie zamierzam zmarnowac danej mi 2 raz szansy tylko boje sie zeby go nie wystraszyc. jak tu znalezc zloty srodek?

Gość xx menia
a może niech on odkryje cię na nowo :) nie narzucaj się, poczekaj aż on zatęskni :) wiem, że trudno wytrzymać, ale działa :) powodzenia

Gość kasiaa23
tylko ze ja sie boje ze jesli nie napisze do niego na gadu(nasza jedyna forma kontaktu) to kontakt znowu sie urwie. nie pisze do niego codziennie-bez przesady ale zastanawiam sie jak sprawic zeby odkryl mnie na nowo???

Gość xx menia
no zaraz, jeśli nie napiszesz to on się nie odezwie? daj mu czas? jeśli będziesz się tak narzucała jemu na pewno nie będzie zależeć daj szansę żeby on napisał, nawet jeśli ma minąć miesiąc jeśli tego nie zrobi, oznacza że ta znajomość nie jest dla niego tym czego ty pragniesz

kasiaa23 Te rade facet udziela :) jesli zalezy mu na Tobie to sie nie wystraszy :) chyba, ze jest bardzo niesmialy czy bardzo wrazliwy, bo to wtedy roznie moze byc.

Gość kasiaa23
no wiec pisze z nim wlasnie na gg. jak na razie to nasza najdluzsza rozmowa jak do tej pory. ale mi sie fajnie z nim pisze:D

Gość kasiaa23
no kurcze jest postęp:D zapytal mnie o moj nr tel i wymienilismy sie numerami wiec chyba nie jest jeszcze tak źle:)poza tym przyslal mi swoja fotke i spytal kiedy ja bede miec swoje z wakacji to mam mu wyslac. niestety juz skonczyl rozmowe ale to dlatego ze wspominal cos ze musi spakowac swoje rzeczy bo wyjezdza:)

Gość kasiaa23
dzieki dr house:) fajny jestes:) no ja musze troche zmienic swoje nastawienie bo troche jestem za bardzo na nie:P ale mam nadzieje ze to sie wkrotce zmieni:D

Dzieki za mily komplement :) Napewno dasz rade sie zmienic :) Kazdy kto chce da rade, a w kazdym jest przynajmniej jedna rzecz, ktora nalezaloby zmienic :) Ty tez wydajesz sie byc OK :) Pozdrawiam i 3maj sie cieplutko :)

Gość gglgll