Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgiełkaa

Jaką będziecie miec fryzurę ślubną??

Polecane posty

Gość mgiełkaa
Bądź jakie miałyście fryzury...?

Gość mgiełkaa
upupppp

Gość ja bedę miała
Twarzową, taką , w której ładnie wyglądam i pasuje do sukienki. Głupi temat, każda ma inne włosy i twarz, to co tobie pasuje nie musi innym. Ja będę miała rozpuszczone włosy, bo tak mi ładnie.

Gość mgiełkaa
no dobrze ale chodzi mi o pokazanie konkretnych fryzur, może któraś z was będzie miała coś podobnego do mojej , może mnie na nowo zainspiruje...

Gość papiglion
akurat laska we wszystkim przesadziła , kościół ubrany za przenośnie , ten kwiat we włosach sztuczny , sukienka taka sobie poszrpana ,jakis chaos panuje

Gość gość
Ja chchę taka jak na filmiku "Carmelo e Magdalena" na youtubie.

Gość gość
Mi się nie podoba - wygląda jak spinka wpięta w kołtun.

Gość gość
Ja będę miała przedłużone włosy i warkocz luźny oraz opaskę we włosach srebrną z brylancikami.

Gość gość
Też będę mieć przedłużane ;) Miałam już próbną fryzurę robioną i jestem mega podekscytowana i się nie mogę już doczekać. Włosy też mam już kupione - https://www.rubin-extensions.pl/ poleciła mi je fryzjerka i nie załuje, wyglądają naturalnie i widać że to porządne włosy i się nie puszą, poza tym to firma która współpracuje z Julią dybowską, a ona ma zawsze śliczne fryzury

Ja sama mam dylemat, jaką fryzurę mieć na ślubie. Mam długie i gęste włosy, więc teoretycznie nie powinnam mieć problemu. Ale spiąć, zostawić rozpuszczone? Nie mam pojęcia :) ostatnio na Great Lengths czytałam fajny artykuł o fryzurach ślubnych 2017 roku - mieli kilka ślicznych inspiracji. I dzięki nim ograniczyłam się już do trzech opcji, ale to nadal trzy różne fryzury :D a Wy co polecacie? rozpuszczone czy spięte?

Gość gość
Odradzam rozpuszczone wlosy szczegolnie latem w upalne dni,spocisz sie I wlosy wygladaja bardzo brzydko bez ladu I skladu...

Dla mnie też zawsze najwygodniejsze są całkowicie upięte włosy :) choć czasem dziewczyny jako goście weselni ładnie wyglądają w rozpuszczonych i np. zakręconych na prostownicę, ale to właśnie raczej wtedy kiedy nie ma upałów :P a pannie młodej do sukni ślubnej i do welonu moim zdaniem zawsze pasują najbardziej właśnie upięte :)