Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola444

nastolatka i ciążą?

Polecane posty

Gość ola444

Jeżeli ja mam 14 lat nie współżyłam nie robiłam nic innego i nie mam okresu o co może chodzić

po 1 nie masz okresu więc jesteś jeszcze niepłodna po 2 jak możesz być w ciąży skoro jak sama to określiłaś nic nie robiłaś z chłopakiem po 3 masz dopiero 14 lat i niekoniecznie musisz już miesiączkować Każda dziewczyna dojżewa w innym czasie także w tym wieku niemasz sie o co martwić :)

Gość NIEJEST TO MOZLIWE
PÓKI CO TO DOJRZEWASZ, WIĘC TWOJE CYKLE MAJĄ PRAWO BYĆ NIEREGULARNE, BYWA TAK ,ŻE NAWET PÓŁ ROKU W TYM CZASIE, W TAKIM WIEKU NIE MA OKRESU , ZAZWYCZAJ TO JEST NATURALNE, GDYBY JEDNAK TEMU TOWARZYSZYŁY INNE DOLEGLIWOŚCI ,MOŻE WARTO UDAĆ SIĘ DO GINEKOLOGA...

Gość ola444
ja miesiączkuje już od dwóch lat

Gość ola444
o jakich dolegliwościach mówisz, ale bardzo bolą mnie piersi

Gość ola444
nie straszcie mnie ciążą i napiszcie coś normalnego

Gość NIEJEST TO MOZLIWE
BOL PIERSI WYSTEPUJE ZAZWYCZAJ PRZED OKRESEM , WIEC PEWNIE LADA DZIEN SIE POJAWI;)A JA MOWIE O UPLAWACH,BÓLU PODBRZUSZA z zespołem objawów wegetacyjnych, takich jak biegunka, zasłabnięcie, wymioty...

Gość ola444
aha no to ja tego nie mam bardzo dużo jem i mam duży apetyt zjem co się tylko da wiec nie jestem anorektyczką bo u nich nie występuje okres więc już nie wiem co robić a ta herbata z czarnej malwy to coś pomaga czy to tylko taki bajer?

Gość NIEJEST TO MOZLIWE
Masz dopiero 14 lat, masz prawo nieregularnie miesiączkować, wzmożony apetyt występuję często przed okresem...

Gość gruszkakula
Na pewno nie jesteś w ciąży. Ale nie jest prawdą, że nie mając jeszcze okresu nie można zajść w ciążę, jak ktoś napisał. Już pierwsza w życiu menstruacja może, choć nie musi, być poprzedzona owulacją! Jeśli miesiączkujesz już od dwóch lat, to nieregularność może być niepokojąca. Najlepiej idź do ginekologa, a on zdecyduje co dalej (może np. zleci Ci badania hormonalne).