Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kibariyeeeee

ZA CO SIEBIE LUBICIE ?

Polecane posty

Gość litanny
wygląd: - za śliczną buzię i zgrabną figurkę - za urodę lolitki :P -za to, że jestem bardzo kobieca i potrafię ruszać tym co mama w genach dała niczym Jessica Rabbit charakter: - za wrażliwość - za wyjątkową kreatywność - za to, że potrafię kochać na zabój i wpadki miłosne tego nie zmienią - za to, że potrafię dać z siebie wszystko jeśli tylko się uprę inne: - za mój głos, kiedy śpiewam - za moje serce kiedy kocham A od jutra za odwagę <3

Gość litanny
jak miło tak dla odmiany sobie posłodzić :D

Gość gość
Nie lubie siebie jedynie mam ładny ryj i to wszystko na tym koniec moich zalet.

Gość gość
1. Za inteligencję (tylko nie emocjonalną - dno totalne) i bystrość umysłu, bo przekłada się to na szybkie zdobywanie wiedzy i kwalifikacji. 2. Gęste włosy, ładną twarz i świetną sylwetkę.

Gość ogólnie fajna jestem
za inteligencję,wrażliwosc,poczucie humoru,niematerialistyczne podejście do życia i ludzi,za dobre serce,zaradnosc,uczciwosc,a jeśli chodzi o wygląd to ładne oczy i usta

Gość gośćadjmgdd
za elastycznosc,potrafię rozmawiać i z żulami spod sklepu i z ludzmi wykształconymi,za to że nie mam parcia na kasę więc nie dam się przekupić ,za mój czasem niewyparzony język,za bycie lojalną,za umiejętnosc panowania nad sobą i za indywid

Gość bezpośredniaszczera
ja siebie lubie bo potrafie jebnąć prawdę prosto z mostu i opierdolić nie patrzonc na to kto kim jest jak coś mi nie pasi czy coś ,nie kalkuluje czy mi sie to opłaci czy nie

Gość gość
co tu dopisać jak wszzystko już omówione -))) żadnej zalety nie posiadam mam za to wady ktore dostrzegają inni - to moja głowna zaleta ehehehe nie chaniu no może jeszcze uroda bez wdzęku bo nie posiadam markowych ubrań i lubię plamić sobie bluzki ketchupem nie spermą bo nikt nie strzela na taką odległość jak mnie widzi - dzienkuje

Gość gość
Jestem mądrą i skromna osobą, a z tłumu wybijam się urodą :)